Îi plăceau murăturile puse de ea

“Sergiu a stat şi cu Ileana Popovici timp de opt ani, dar nu au fost căsătoriţi. Era şi actriţă, şi cântăreaţă, şi redactor muzical. Era o fată inteligentă şi deşteaptă”, a declarat Cărmăzan. Şi alţi apropiaţi de-ai Ilenei ne-au confirmat relaţia de lungă durată a celor doi mari artişti: “În 1975, Ileana era tare mândră de relaţia lor, probabil că era foarte îndrăgostită de maestru. Mi-a spus de câteva ori: «Sergiu a fost ieri la mine şi i-am gătit. I-au plăcut foarte mult murăturile puse de mine. Sunt foarte îndrăgostită, îl iubesc! Îl răsfăţ cum pot eu mai bine!»”.

Prima nevastă a avortat copilul artistului

Sergiu a murit cu acest mare of, că nu a avut moştenitori, deşi bănuia că o fostă iubită, care a plecat în anii 60 în Germania, ar fi rămas gravidă cu el. Ioan Cărmăzan face în acest sens o altă dezvăluire: “Nu ştiu cum a chemat- o pe prima lui nevastă, dar ştiu că era coafeză şi că era foarte frumoasă. Sergiu povestea că ea a fost gravidă, dar, fiind foarte tineri, n-au lăsat copilul. După aceea, Dumnezeu nu i-a mai dat”.

Dana, cea de a treia soţie, vrea să-i ridice monument

Ultima soţie a regizorului Sergiu Nicolaescu, Dana Nicolaescu (foto), 35 de ani, a precizat ieri pentru Mediafax că urna cu cenuşa regretatului cineast a ajuns în posesia sa. Conform unor surse din anturajul Danei, cenuşa lui Nicolaescu va fi împărţită în trei: o parte va ajunge la Târgu Jiu, o alta va rămâne la Bucureşti, iar cea de-a treia va fi împrăştiată în Marea Neagră. Văduva a mai anunţat că intenţionează să ridice un monument în memoria soţului ei: “Va fi gata până pe 13 aprilie, ziua în care Nicolaescu ar fi împlinit 83 de ani”, a declarat aceasta, fără să precizeze însă şi unde va fi amplasat monumentul.

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur