De Dana Aramă,

Simona Traşcă a povestit la „Acces Direct”, de la Antena 1, că Liviu Guţă a intrat peste ea în cameră, după ce a spart uşa, i-a pus mâna la gură  şi a ameninţat-o.
Manelistul a mers la emisiunea „La Măruţă”, de la Pro TV, unde a recunoscut ce a făcut, însă a susţinut că a fost provocat şi că totul a fost regia Antenei 1.
Moderatoarea de la Antena 1 a reacţionat foarte dur la adresa lui Liviu Guţă şi a susţinut că postul concurent i-ar fi dat foarte mulţi bani ca să vorbească.
„Liviu Guţă a spus pe un alt post că Antena 1 a făcut regie. Aş vrea să îi bat obrazul! De câte ori a vrut să cânte la noi, toată lumea s-a purtat frumos cu el. Acum se duce la un alt post să arunce cu noroi. I-au dat 5.000 de euro. Să-ţi fie ruşine!”.
Cătălin Măruţă a ţinut să-i dea replica Simonei Gherghe în ceea ce priveşte acuzaţiile respective.
„Liviu Guta a ales sa vina in emisiunea mea de astazi sa isi spuna versiunea dupa ce presa tabloida a titrat ca este acuzat de tentativa de viol. Chiar si Giulia, sotia lui, foarte afectata de ce a auzit ca ar fi facut sotul ei, a vrut sa ii ia apararea.
Pentru ca era departe de Bucuresti, Liviu Guta a intrat in direct dintr-un studio ProTV din tara, din Brasov, mai exact.
Nu am semnat deci niciun contract, nici macar nu am batut palma cand l-am invitat in emisiune si el a acceptat. Am vorbit doar la telefon si cu el, si cu sotia lui, in cursul dupa-amiezii.
Am aflat ca pe un alt post de televiziune, unde era de asemenea invitat, a fost jignit pentru ca a venit la mine. S-ar fi spus si ca i-am oferit sume astronomice ca sa se disculpe si sa
faca declaratii senzationale.

Imi exprim dreptul la replica aici, pe Facebook, desi as putea cere satisfactii mult mai mari: doar pentru ca altii confunda realitatea mondena cu telenovelele, nu inseamna ca
toata lumea face acelasi lucru.

Doar pentru ca unii au contractele si plicurile gata pentru orice situatie, nu inseamna ca toata lumea lucreaza la fel. Conteaza si cuvantul. Si oamenii de cuvant”, a comentat Cătălin Măruţă.
Vă jur că nu am primit niciun leu de la Măruţă sau de la altcineva… Punct!”, a explicat Liviu Guţă la comentariul lui Măruţă.
 

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie