MENIU CAUTĂ
23 Iun. 2017 07:58

Rețeta Andreei Bănică pentru a fi fericită. Cântăreața a explicat în detaliu

Distribuie

Rețeta Andreei Bănică pentru a fi fericită. Artista a vorbit sincer despre cum reușește să fie o femeie puternică și mulțumită cu viața ei.

Andreea Bănică, care a înlocuit-o pe Ilinca vandici la emisiunea „Bravo, ai stil”, de la Kanal D, este o cântăreață de suuces. Însă, e la fel de satisfăcută și în ceea ce privește viața personală. Este căsătorită de ani de zile cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii, Sofia și Noah, acesta din urmă fiind botezat în urmă cu ceva timp.

Rețeta Andreei Bănică pentru a fi fericită. „Nu e ușor să trăiești zilnic în lumina reflectoarelor”

 

Pe blogul său, Andreea Bănică a explicat în amănunt cum reușește să fie o femeie puternică și fericită.

„Cred că nu există apariție sau interviu în care să nu fiu întrebată cum de reușesc să mă împart între scenă, repetiții, proiecte și familie. Vă spun sincer că nu este deloc ușor. Poate din exterior, lucrurile arată mai simplu, arată că cei care apar la televizor au o viață ușoară și totul le vine frumos aranjat pe o tavă… În realitate, munca este de două ori mai mare. Nu e ușor să trăiești zilnic în lumina reflectoarelor, cu presiunea că trebuie să fii mereu perfect și fără de reproș. Sigur, este ceva ce îți asumi în momentul în care alegi calea showbiz-ului, însă la început nu îți dai prea bine seama ce presupune toată treaba aceasta și trebuie să înveți din mers, repede și fără greșeală, dacă se poate.

Poate că la 5 ani nu ştiam prea bine ce înseamnă o femeie completă, însă ştiam cu siguranţă că trebuie să lupţi pentru ceea ce vrei, iar asta m-a împins să merg mai departe şi să sacrific multe lucruri pentru cariera de artist. Niciun lucru mare nu s-a construit într-o zi, iar o femeie completă trebuie să se dezvolte continuu, iar eu asta am încercat să fac , de când vindeam flori şi corcoduşe în faţa teatrului de vară, până la momentele în care uitam de când nu am mai dormit şi îmi trăgeam energia din muzică şi din dragostea publicului meu.

Mă simt completă atunci când cânt, atunci când sunt alături de fanii mei, atunci când vin acasă şi îmi pupăcesc soţul, iar el îmi spune că sunt frumoasă. Sunt completă atunci când o strâng în braţe pe Sofia şi când îl adorm pe Noah la pieptul meu. Sunt completă în momentele în care mă gândesc că, dacă m-ar vedea, părinţii mei ar fi mândri de mine. Mă simt completă atunci când mă plimb prin grădină şi mă bucur de faptul că mi-am putut crea un colţ de rai pentru mine şi cei pe care îi iubesc… Eu sunt mai fericită astăzi decât eram ieri şi chiar mai fericită decât sunt astăzi voi fi mâine.

Nimeni nu este perfect, însă este normal ca fiecare să ne dorim să fim cât mai buni. Și cred că pentru a fi bun, a fi puternic, ai nevoie de lucruri și oameni care să nu te lase la greu. Poate nu tuturor le place muzica mea, însă eu mă străduiesc să-mi fac meseria cât mai bine. Poate nu tuturor le place familia mea, dar eu investesc dragoste și grijă în ea. Poate nu tuturor le place modul în care mă îmbrac, însă eu am grijă să arăt mereu bine, așa cum cred și simt eu”, a afirmat cântăreața.

Citește mai multe despre Fericire pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii