Remarca lui De Niro a fost făcută într-o înregistrare video produsă de Anonymous Content, care realizează o serie de interviuri scurte cu diverse personalităţi americane, intitulată #VoteYourFuture, prin care cetăţenii din Statele Unite sunt îndemnaţi să meargă să voteze la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.

Discursul anti-Trump rostit de Robert De Niro a fost atât de dur, încât producătorii au decis că fragmentul să fie eliminat din campanie. Cu toate acestea, înregistrarea a fost oferită producătorilor show-ului TV prezentat de Megyn Kelly şi a fost publicat, de asemenea, vineri, pe reţelele de socializare.

În înregistrare, Robert De Niro spune că Donald Trump este ”strident de prost”, ”un derbedeu” şi ”o rușine pentru țară”.

“Spune cum vrea să lovească oamenii în față? Ei bine, mi-ar plăcea să-i trag un pumn în față. Vrem să ajungă președinte această persoană? Nu cred!”, a mai spus Robert De Niro în timpul discursului său furios.

În timpul campaniei din Statele Unite, numeroase celebrităţi de la Hollywood şi-au exprimat în mod public sprijinul faţă de Hillary Clinton, cea care se va lupta cu Donald Trump pentru fotoliul de la Casa Albă.

Foto: EPA/Arhivă