MENIU CAUTĂ
12 Sep. 2017 11:00

Rocsana Marcu lansează o piesă despre conflictul dintre generaţii! Cum arată vedetă în costum de baie

Distribuie

Rocsana Marcu & Lorena lansează single-ul şi videoclipul “Aşa e Modă”, o piesă cu influenţe balcanice, sub egida Balkanika Records.

”Aşa e Modă” este o piesă despre conflictul dintre generaţii, iar pentru filmările videoclipului, Rocsana a schimbat mai multe costume de baie şi şi-a etalat formele voluptuoase. Videoclipul este filmat la Magic Place, parcul de distracţii al Mihaelei Borcea.

”Eu şi Lorena suntem singurele din România care abordăm acest stil balcanic, că şi fete mă refer, pentru că mai sunt şi cei de la Gipsy Casual. Piesele noastre sunt făcute de nişte bulgari( partea instrumentală) care au venit special în România pentru a colabora împreună. Lucrăm la un album întreg cu Sprint Music şi ne bucurăm că suntem bine primite acolo unde suntem invitate să cântăm”, mărturiseşte Rocsana Marcu.

”Melodia pe care o lansăm, ”Aşa e Modă”, este despre confictul dintre generaţii. Eu, având două fete am văzut cu ce se confruntă amândouă de fiecare dată când mai intră în contact cu diverse domnişoare care provin din naţionalităţi şi familii diferite şi văd care sunt priorităţile lor. Eu le-am învăţat să nu aruncăm cu banii pe haine, ci să investim în şcoli şi educaţie şi când vor câştigă ele banii lor să îi investească atunci cum îşi doresc şi să îşi cumpere ce vor”, a mai adăugat artista.


EXCLUSIV | Delia își dezvăluie secretul. Cum scapă de trac? „Să apelezi la instinctul de supraviețuire…”


 

Citește mai multe despre Rocsana Marcu pe Libertatea.

Comentarii