De Luana Mare, Mirela Dinica,

Acuzată de Aimee Iacobescu (68 de ani) şi de Cezara Dafinescu (66 de ani) că, în calitate de regizoare la Teatrul Naţional, lucrează doar cu cine doreşte, Rodica Popescu- Bitănescu (76 de ani) le pune la punct pe răzvrătite:
“Am auzit despre nemulţumirile lor, că le discriminez, că favorizez pe alţii, etc. Aimee a ieşit la pensie de 15 ani. În piesă are rolul unei femei fatale. Ea nu-şi dă seama că a îmbătrânit. Se vrea femeie fatală la 68 de ani. Cezara, la fel, e pensionară. Mi-a fost impusă într-o piesă de conducerea teatrului. A dat probe, că nu mai juca nicăieri. Teatrul are şi actori angajaţi, care trebuie să joace”, ne-a declarat Rodica.
Nici spectacolul Bităneascăi, intitulat “Viaţă de cimitir”, care s-a jucat sâmbătă noaptea, la Bellu, n-a scăpat de ironiile Cezarei Dafinescu:
“Părinţii şi bunicii mei sunt îngropaţi acolo şi cred că se răsucesc în mormânt acum”, a răbufnit ea.
Rodica n-a stat pe gânduri şi i-a dat replica: “Ce, am jucat pe mormint e? Bellu e muzeu. N-am profanat nimic, n-am deranjat pe nimeni”.
Aimee, prima care a deschis acest război, se află în spital cu depresie şi se bucură de suportul moral al Cezarei, în timp ce Rodica se relaxează în Grecia:
“Când voi reveni în ţară, voi încerca să rezolv acest conflict!”, ne-a asigurat ea.