Mergi direct la conținut »
Roxana Ciuhulescu a plecat în Grecia cu toată familia. N-au speriat-o alertele de vreme rea!
Entertainment Libertatea > Entertainment

Roxana Ciuhulescu a plecat în Grecia cu toată familia. N-au speriat-o alertele de vreme rea!

După dubla petrecere de la mijlocul lunii, prin care și-a aniversat soțul și fiul de 1 an, Roxana Ciuhulescu a plecat cu toată familia în vacanță. Destinația a fost aleasă pe ultima sută de metri, cei doi soți dorindu-și să fie aproape de casă.

De Ana Maria Păsat,

Conștientă de faptul că nu-i deloc ușor să pleci cu copil mic într-un loc exotic, pentru că asta presupune un zbor lung cu avionul, Roxana Ciuhulescu a decis ca, măcar în primii ani de viață ai lui Cezar Ioan, destinațiile de vacanță să fie mai aproape de casă.

Iar pentru vara aceasta, vedeta și soțul ei, Silviu Bulugioiu, au ales Grecia. Nu i-a speriat furtuna teribilă care a lovit Halkidiki pe 10 iulie, ucigând doi români, nici faptul că avertizările de vreme rea din zonă continuă să curgă… Riscurile s-au dovedit minore în raport cu beneficiile: Grecia e frumoasă, prietenoasă cu familiile cu copii mici și e aproape de România, în cazul unei probleme medicale.

Este pentru prima oară când familia merge în Grecia în formula completă, de patru, iar Ana Cleopatra, fiica vedetei din prima căsătorie, a fost încântată de destinația aleasă.

Timp pentru cuplu

După vacanța cu copiii, Roxana are în plan și să plece undeva câteva zile doar cu soțul. Cei doi nu au ales încă destinația următoarei vacanțe, știu doar că va fi tot în afara graniței.

Close
Închide
  Close