Mergi direct la conținut »
Roxana Nemeș a cântat câțiva ani pentru un apartament de doar două camere. “Strict cât să-mi ajungă mie”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Roxana Nemeș a cântat câțiva ani pentru un apartament de doar două camere. “Strict cât să-mi ajungă mie”

După ce ani buni a stat cu chirie, Roxana Nemeș a reușit să se așeze la casa ei. Cântăreața a investit banii câștigați din muzică într-un apartament cu două camere.

De Ana Maria Păsat,

După scandalul cu Radu Groza, fostul său impresar și iubit, Roxana Nemeș se trezea singură, în mijlocul Capitalei, fără bani și fără casă. A luat-o practic de la zero în carieră, iar acum, după câțiva ani, a reușit, în sfârșit, să-și cumpere propria casă. Consideră că aceasta este una din marile sale realizări în 2018.

„Strict cât să-mi ajungă mie”

Cum arată casa visurilor sale? Nu este vreo vilă sofisticată, din contră!

„Am muncit atâția ani și, în sfârșit, văd satifacția muncii mele. Am investit în căsuța mea tot ce am câștigat. Mi-am luat un apartament. Mi l-am aranjat așa cum am simțit, destul de simplu. Eu sunt mai clasică. Are două camere, strict cât să-mi ajungă mie. Important este însă că am oamenii iubiți alături, suntem sănătoși, asta contează foarte mult”, a declarat Roxana Nemeș pentru Libertatea.

Se mândrește cu o ie purtată și de mama sa

În apartamentul său cel nou, Roxana are și un dressing generos. Printre articolele vestimentare pe care le apreciază cel mai mult se află o ie veche de peste 30 de ani, purtată și de mama sa.

„Am foarte multe ii. Prima, primită de la mama mea, de când era tânără, are și valoare sentimentală”, ne-a explicat ea.


Citește și:

VIDEO/ Carmen Brumă a fost un Moș Nicolae generos. „A trebuit să umplu nouă perechi de ghete”

Close
Închide
  Close