MENIU CAUTĂ
18 Feb. 2018 16:00

S-a aflat care este relația dintre Andreea Esca și Andreea Berecleanu. Și despre fetele lor – nimeni n-ar fi bănuit

Distribuie

Despre relația dintre Andreea Esca și Andreea Berecleanu s-au spus vrute și nevrute de-a lungul anilor. Prezentatoarea de la Antena 1 a spus care este realitatea în legătură cu relația pe care o are cu "rivala".

Andreea Berecleanu și Andreea esca sunt două nume importante din lumea televiziunii de la noi. Ambele sunt apreciate pentru profesionalismul de care dau dovadă la pupitrul jurnalelor de știri, una la Antena 1, cealaltă la pro Tv.

Despre relașia dintre el s-a comentat îndelung, dar de data aceasta Andreea Berecleanu, care este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan, a decis să facă lumină. Vedeta de la Antena 1 a explicat că este într-o relație foarte bună cu Andreea Esca, cea care în viața de zi cu zi formează o familie cu omul de afaceri Alexandre Eram.

Ba mai mult decât atât, chiar și fiicele lor se înțeleg foarte bine.

„Eu cred că lumea ştie asta. Au fost foarte multe momente în care eu am apărut spontan alături de Andreea. Cei trecuţi de 40 sau de 50 de ani ştiu, eu am avut o perioadă în care am lucrat în trustul concurent. Am lucrat cu toţii. Cu Mihai Dedu, cu Mihai Codreanu, Cu Oana Andoni. Relaţiile erau foarte bune între noi. Au rămas la fel. Avem copii de vârste apropiate.

Eva se cunoaşte cu Alexia. Se cunosc foarte bine. Vorbesc între ele. Ele au o lume comună. La fel eu şi Andreea. Avem amintiri comune, un început comun. Ea este foarte ocupată, eu la fel, ne bucurăm când ne vedem la aceste evenimente. Nu vorbim de serviciu. Am fost de curând la Calendarul Pirelli, am plecat o săptămână, am făcut treaba, trebuiau să ne vadă cum stăteam împreună. E foarte frumos, e ceea ce trebuie să fie”, a spus Andreea Berecleanu într-un interviu acordat revistei Viva.


Citește și: JURNAL DE FRONT DIN AFGANISTAN. Ziua 3: Gemenii din Dragoslavele care luptă împreună pentru a doua oară (VIDEO)


 

Citește mai multe despre andreea berecleanu pe Libertatea.

Comentarii