Vineri dimineața, în jurul orei 4.00, Emilia Bubulac a murit după ce făcuse un infarct. Deși dusă la spital, artista nu mai putut fi salvată. Ultimii ani au obosit-o pe cântăreața de muzică populară în vârstă de 60 de ani, însă nici un efort nu era prea mare și nici un concert nu era refuzat, indiferent în ce zonă a țării trebuia să ajungă. Totul pentru a-i putea oferi soțului său Basarab îngrijirea de care acesta avea nevoie după ce bărbatul fusese diagnosticat cu o afecțiune gravă a inimii.

În ultima săptămână însă, artista și-a înmormântat tatăl, iar joi dimineața, după ce a plecat la o scurtă plimbare cu patrupedul familiei, și-a găsit soțul mort în casă, după cum a confirmat și Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan, căreia Emilia Bubulac i-a fost mătușă.

Era mătușa Luciei Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan

„Soțul Emiliei, Basarab Bubulac, a murit ieri (joi, 27 iulie). Era un eminent profesor, o persoană discretă, care nu dorea expunere publică. Locuiau în Bucureşti, într-un bloc din zona 13 Septembrie. Emilia a ieșit joi dimineaţa, în jurul orei 9.00, să își plimbe câinele, iar când s-a întors și-a găsit soțul căzut în casă. Făcuse infarct şi murise. S-a speriat, a alertat o vecină şi, din fericire, a avut inspirația să lase ușa întredeschisă, pentru că și ei i s-a făcut rău și s-a prăbușit. Era suferindă, urma un tratament, însă șocul de a-şi găsi soţul mort a fost copleșitor pentru ea”, a povestit Lucia Bubulac pentru Click!

Cei trei copii ai soților Bubulac au decis că părinții lor vor fi înmormântați împreună, însă nu s-a stabilit încă data.

Emilia Bubulac s-a născut în comuna Peştişani, sat Boroşteni, judeţul Gorj, fiind fiica Nataliei şi a lui Vasile Gonţa. Bunica sa, Ilinca Nicolcioiu, era și ea renumită în zonă pentru costumele populare pe care le crea.


Sarcina Gabrielei Cristea i-a afectat relația cu soțul: „I-am zis că nu mai pot”

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative
HOROSCOP

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative