MENIU CAUTĂ

S-a stricat de tot prietenia dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană. „Nu am ce să vorbesc despre această domnișoară”

Distribuie

Cândva prietene la cataramă, Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană nu mai sunt deloc în relații bune.

În urmă cu ani, Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană erau cele mai bune prietene. Erau aproape de neespărțit, petrecându-și mai tot timpul împreună.

Însă, după ce fiecare s-a așezat la casa ei, relația dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană s-a răcit.

La o emisiune de televiziune de la Kanal D, Andreea Tonciu a vorbit despre Sânziana Buruiană și nu a făcut-o tocmai în cei mai amicali termeni.

Andreea Tonciu s-a declarat deranjată de faptul că Sânziana Buruiană a făcut declarații despre așa-zisul scandal dintre brunetă și soțul ei, Daniel Niculescu.

 „Eu nu am ce să vorbesc despre această domnișoară. Nu am ce să vorbesc despre ea. Eu nu am mai vorbit cu ea de multă vreme. Ea să fie sănătoasă și să aibă o familie frumoasă.

Eu n-am ce să discut despre ea, dar nu înțeleg cum de și-a permis să vorbească despre mine, când nici măcar eu nu ieșisem să fac o declarație, dar a vorbit ea”,  a afirmat Andreea Tonciu.


Citește și: VIDEO | Înregistrări cu șefa TVR, Doina Gradea, despre jurnaliștii Televiziunii publice, publicate de Dragoș Pătraru


 

Citește mai multe despre Sânziana Buruiană, Declarații și prietenie pe Libertatea.

Comentarii