MENIU CAUTĂ

VIDEO/Sandra Stoicescu a condus mașina de 200.000 de euro a lui Ion Țiriac. A dat o tură cu Chrylser-ul din 1960!

Distribuie

Cel mai bogat român, Ion Țiriac este unul dintre oamenii de afaceri care dau foarte rar interviuri. Și, cel puțin la fel de rar, fostul mare campion lasă o femeie să conducă una din prețioasele lui mașini din celebra colecție. Totuși, Alessandra Stoicescu a avut însă șansa asta!

Ion Țiriac i-a făcut o surpriză Sandrei Stoicescu și a venit la o filmare programată la Stejarii Country Club cu una din cele mai spectaculoase mașini din cele peste 400 de automobile de colecție pe care le deține. Superbul Chrysler New Yorker a fost fabricat in 1960 în doar 500 de exemplare, iar acum o asemenea mașină valorează 200.000 de euro!

Decapotabila trebuie condusă zilnic pentru a fi menținută în condiții bune, iar Sandra, pasionată la rândul ei de mașini, nu a rezistat tentației de a se urca la volan. Bijuteria turquoise i s-a potrivit vedetei Antena 1, care a ascultat cu atenție instrucțiunile ”profesorului”  Țiriac, a fost atentă la butoane si …a pornit într-o plimbare cu mașina.

Cel mai mare colecționar de mașini din Europa, Ion Țiriac are și un muzeu unde pot fi văzute aceste rare exemplare auto. Țiriac Collection reunește exponate de epocă fabricate incepând cu anii 1899 și este singura colecție din lume cu cele 6 Rolls Royce Phantom produse până în anul 1972, precum și exemplare care au aparținut unor nume sonore precum Sir Elton John, Sammy Davis Jr sau Bernie Ecclestone, celebrul pilot de Formula 1.

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV/ Ioana Ginghină s-a pregătit pentru o noapte incendiară, dar…: ”Era patul plin de plicuri și de bani”

VIDEO | Un român conduce cele mai luxoase hoteluri din Polonia. Din parcare, la biroul de director

Citește mai multe despre sandra stoicescu și colecție pe Libertatea.

Comentarii