Mergi direct la conținut »
Scandal la Ferma vedetelor între Diana Dumitrescu și Andrei Duban. “M-am săturat să mă ia toată lumea de proastă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Scandal la Ferma vedetelor între Diana Dumitrescu și Andrei Duban. “M-am săturat să mă ia toată lumea de proastă”

Scandal la Ferma vedetelor între Diana Dumitrescu și Andrei Duban. “M-am săturat să mă ia toată lumea de proastă”

Scandal la Ferma vedetelor între Diana Dumitrescu și Andrei Duban, după ce Grațiela, soția actorului, a fost desemnată Fermierul săptămânii de către Rona Hartner.

De Livia Lixandru,

Grațiela a fost desemnată fermierul săptămânii și  a ales doi servitori, pe Diana Dumitrescu și pe Cosmin Natanticu, moment în care s-a declanșat tensiunea în fermă.

„Pentru Grațiela e și un pic de satisfacție, ea vrea să fie delicată și drăguță, dar nu e. Chiar dacă plec acasă, eu nu las totul la întâmplare. Eu las cărțile făcute pentru mai departe.”, a spus Diana.

Andrei Duban

A doua zi, Diana Dumitrescu s-a plâns că nu mai poate curăța pentru că i se face rău, moment în care Andrei Duban a luat foc.  „Pur și simplu, am refuzat să fac ceva ce îmi face rău. (…). Nu poți să te p#[email protected] pe mine. M-am săturat să mă ia lumea de proastă, mai bine să spună că sunt nesimțită, decât proastă. (…). Da, frate, sunt mai a dracu, pentru că m-am săturat să fiu călcată în picioare de toată lumea. Nu vreau empatia tuturor și nici nu vreau să fiu plăcută de toți”, a reacționat ea.

„Diana a împins azi discuția la limită. A făcut niște gesturi foarte urâte, nu știe să își gestioneze reacțiile.”, a replicat Andrei Duban.

Nea Rață este pus pe treabă și își dorește să scoată tot ce e mai bun din fermierii săi! Până acum ei i-au demonstrat că pot să muncească, să aibă grijă de animale și să le respecte, iar în același timp pot să glumească, să cânte și să se simtă bine lucrând la sarcinile primite cu voie bună.

Citește și

Florile oferite femeilor de 8 Martie. România importă din Olanda trandafiri de aproape 10 milioane de euro

Close
Închide
  Close