De Florian Gheorghe,

Însemnătatea spectacolului care va avea loc pe 20 septembrie la Arenele Romane din București, un concert dedicat memoriei membrului fondator al grupului Compact, regretatul Teo Peter, nu-l înmoaie pe Paul Ciuci, care conduce propriul său Compact, și nu-l împiedică să sară la gâtul celor cu care se judecă, Adrian Ordean și Costi Cămărășan, reuniți sub titulatura de Compact b.

Compact b îl vor omagia pe Teo Peter în concertul de pe 20 septembrie

“Compact nu are nici o legătură cu acest eveniment. Nu vom fi pe scenă la concert! De mult timp se face confuzia că ar exista două formații Compact. Legal – repetăm, legal! – există o singură trupă Compact. Unii își închipuie că dacă adaugă o literă la denumirea unei formații, care deja este proprietara mărcii înregistrate, pot să activeze, practic, sub același nume. Acesta este un fapt nemaiîntâlnit. Nicăieri, niciodată”, ține cu dinții Paul Ciuci de titulatura pe care a înregistrat-o la OSIM în nume propriu, acțiune care a dus la o serie de procese între el și foștii colegi. Până acum, judecătorii le-au dat drept de folosință a titulaturii lui Adrian Ordean și Costi Cămărășan și toată povestea pare că se îndreaptă către un deznodământ nefavorabil lui Ciuci.

Cei de la Compact b (Leo Iorga și Gabi Nicolau “Guriță” – voce, Costi Cămărășan – chitară, Adrian Ordean – chitară, Adrian “Coto” Tinca – chitară bass, Monel Puia – clape și Leluț Vasilescu – tobe) i-au invitat pe scenă, alături de ei, la spectacolul comemorativ pe mulți dintre cei care i-au fost prieteni lui Teo Peter: Bosquito, Holograf, Proconsul, Mircea Baniciu, Nicu Alifantins, Relu Tămaș, Bere Gratis, Emeric Imre și Navi.

Teo Peter (FOTO)a murit pe 3 decembrie 20014, într-un accident rutier.

Basistul trupei Compact, Teofil Peter (foto) s-a stins din viata, in urma unui accident rutier provocat de un functionar al ambasadei SUA la Bucuresti

Citeşte şi:

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate