De Florian Gheorghe,

“Legion – 25 de ani” e mai mult un turneu de rămas-bun decât unul aniversar. La finalul cântărilor – ultima va fi pe 16 noiembrie, la Satu Mare, locul unde a-nceput, în 1994, povestea trupei care a făcut istorie în rockul metalic românesc -, formația se va destrăma, iar membrii săi o vor apuca pe drumuri profesionale diferite.

După 25 de ani, Legion (FOTO) își iau rămas bun de la fani

Deși s-a bucurat mereu de aprecierea publicului, trupa are de multă vreme probleme cu componența, de aceea s-a decis încheierea poveștii Legion. De exemplu, toți toboșarii au dezertat, emigrând pe rând – Ciprian Tarța a plecat în Statele Unite, la Chicago, unde și-a format propriul grup, iar Cosmin Cadar a luat drumul Germaniei, urmat de Cristi Mateșan, Csaba Fisher și Eddy Sandor.

Și solistul Rudolf Stauder, statornic de felul său, aflat în Legion de la începuturi, a dat semn că viața lui e în altă parte decât pe scenă, iar de acum, se va dedica celuilalt job exclusiv. Stauder a intrat în politică, fiind ales în Consiliul Județean din Maramureș.

“Un început are și un sfârșit. Suntem mândri cu toții, a fost o onoare să cântăm pentru publicul nostru, a fost un efort plăcut să fim, prin muzica noastră, pe placul celor ce ne-au susținut și pentru acest lucru trebuie să le mulțumim acestora”, ne-a declarat Stauder.

Legion (st-dr) Otto Ulman (chitară),
Rudolf Stauder (voce), Ciprian Tarța (tobe), Csaba Szöllösy  (chitară bass)

Citeşte şi:

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri