De Andreea Romaniuc Archip,

Gheorghe Ifrim este tatăl a doi copii și nu a avut niciodată stresul legat de ce se întâmplă cu băieții lui atunci când era la repetiții la teatru sau la filmările unui film sau ale unui serial TV. Nu a fost nevoie să apeleze la ajutorul unei bone, întrucât soția lui a fost cea care s-a ocupat îndeaproape de ei. Mai mult, aceasta l-a ascultat și l-a sfătuit ori de câte ori a avut nevoie să își deschidă sufletul în ceea ce privește proiectele în care s-a implicat. „Soția m-a susținut tot timpul în meseria asta și m-a echilibrat, mi-a crescut copilașii, ea s-a sacrificat așa în sensul frumos pentru copii. A terminat Dreptul, dar și-a dorit să rămână cu copiii, să îi crească și a făcut foarte bine, pentru că se simte chestia asta. Încercăm toți să ne facem treaba, să susținem familia împreună”, a declarat, pentru Libertatea, Gheorghe Ifrim.

Sunt de 24 de ani împreună

Gheorghe Ifrim și Roxana sunt împreună din studenție și au o căsnicie reușită, cu doi băieți adolescenți.

„Familie suntem din 2001, căsătoriți oficial, dar așa ne știm din 1995, din anul al doilea de facultate. Avem mulți ani împreună, frumoși, și cu bune, și cu rele, că Dumnezeu nu îți dă numai bucurii, dar am trecut cu grijjă peste toate, dragostea și iubirea înving întotdeauna, asta e cel mai important într-o căsnicie”, ne-a spus actorul.

În ceea ce îi privește pe cei doi urmași, doar mezinul are înclinații spre artă. „Băiatul cel mic este la «Tonitza», e foarte talentat la desen în creion și la modelaj, face și chitară electrică, a făcut și clasică, a fost cooptat într-o trupă, sunt la început, toți sunt tineri, de vârsta lui, 14-15 ani. M-a emoționat așa când i-am văzut. Iar Ștefan vrea să dea la Automatică, a făcut 18 ani, trece clasa a XII-a în toamnă, el și-a dorit chestia asta. Pe amândoi îi susțin în alegerile lor”, a conchis intepretul primarului din „Las Fierbinți”. 

Citeşte şi:

Cum a ajuns Dan Negru să debuteze în cinematografie în primul film la care Liviu Vârciu e producător. „Credea că nu o să se întâmple niciodată!”

Cinema românesc: patru filme care au premiera toamna asta

Primarul din “Las Fierbinți” face ordine în Capitală! Gheorghe Ifrim: “S-a umplut paharul și trebuie să facă treabă, că Bucureștiul se blochează”

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie