Mergi direct la conținut »
Selena Gomez, declarații emoționante despre transplantul care i-a salvat viața. "Era o chestiune de viață și de moarte"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Selena Gomez, declarații emoționante despre transplantul care i-a salvat viața. "Era o chestiune de viață și de moarte"

Selena Gomez, declarații emoționante despre transplantul care i-a salvat viața. „Era o chestiune de viață și de moarte”

Selena Gomez a mărturisit recent că a primit un transplant de rinichi, iar cea care i-a salvat viața a fost chiar prietena ei cea mai bună. Acum, cele două au vorbit despre acele momente dificile. "Era o chestiune de viață și de moarte", a mărturisit cântăreața în vârstă de 25 de ani.

Selena Gomez a dezvăluit, în luna septembrie, că a suferit un transplant de rinichi, în urma complicaţiilor provocate de lupus, boala autoimună de care suferă. Cântăreața a postat pe Instagram mai multe fotografii, implicit una din salonul de spital, în care apare alături de prietena ei cea mai bună, actrița Francia Raisa. Aceasta a fost cea care i-a salvat viața Selenei, donându-i un rinichi, relatează Daily Mail.

Cele două au vorbit acum despre procedura dificilă, dar și despre perioada pe care au traversat-o. Selena Gomez a mărturisit că și-ar fi pierdut viața, dacă Francia nu s-ar fi oferit să-i doneze un rinichi.

„Ajunsesem în punctual în care era o chestiune de viaţă şi de moarte. Rinichii mei erau terminaţi. Asta era situaţia şi nu am vrut să apelez la nicio persoană din viaţa mea. Aceea a fost ziua în care am ajuns acasă şi ea s-a oferit voluntar”.

Perioada  ce a urmat nu a fost deloc ușoară. Selena a mărturisit că inițial organismul ei a respins transplantul și a fost supusă unei alte intervenții chirurgicale, care a durat șase ore.

Medicii au reușit să-i salveze viața. Ulterior, cele două au stat împreună pentru recuperare. „Aveam nevoie mereu de ajutor. Cred că una dintre cele mai umilitoare experiențe a fost când am avut nevoie de ajutor să îmi pun lenjerie intimă”, a spus Francia  Raisa.

Corespondență din Milano. Chinatown și-a închis magazinele, dar nu se teme de coronavirus
Recomandări

Corespondență din Milano. Chinatown și-a închis magazinele, dar nu se teme de coronavirus

 

În postarea de pe Instagram din 14 septembrie, Selena Gomez i-a mulţumit prietenei sale pentru gestul care i-a salvat viaţa: „Nu există cuvinte să-i pot mulţumi îndeajuns frumoasei mele prietene Francia Raisa. Mi-a făcut cel mai preţios cadou şi sacrificiu dăruindu-mi unul dintre rinichi. Sunt incredibil de binecuvântată. Te iubesc foarte mult, surioară.”

Anunţul Selenei Gomez a declanşat un val de donaţii către organizaţia Lupus Research Alliance, care a reuşit să strângă în cont 500.000 de dolari, cea mai mare sumă pe care organizaţia a primit-o vreodată.


Citește și: VIDEO | Rochiile primei doamne și secretele lor …pastelate. Cu ce ținută l-a impresionat Carmen Iohannis pe Donald Trump?


Close
Închide
  Close