De Sabina Ivănică,

2-3-ev-danmarinbanica_5610.jpg

Moartea mamei într-un accident de mașină produs în vara anului 1984 a fost un episod greu de dezgropat pentru Andreea Marin. Într-un moment în care a simțit totuși că trebuie să vorbească public despre acel moment fatidic a a creat o poveste menită să-i apere tatăl (foto), cu care a avut o relație extrem de strânsă, de oprobriul public. Din relatarea ei reieșea că accidentul a fost provocat de un bolid scăpat de sub control care ar fi izbit în plin mașina în care se aflau părinții ei, Dan și Violeta, ea și și sora ei Cristina, care aveau pe atunci 9, respectiv 4 ani.

„Ca în fiecare vară, vacanța la mare. Plecăm, parcă grabiți de destin, cu o zi mai devreme. Cerul e sumbru, dar, ca întotdeauna, în mașina noastră e veselie. Plouă ușor sacadat, apoi totul se întunecă. Nu zărești nimic la un metru în față. O fracțiune de secundă, atât… e tot ce te desparte uneori de iad. Curios, în crâmpeiul acela de viață am timp să urmăresc fisura lunetei în ritm infernal. Sticla se transformă în cioburi infime… mama se aruncă deasupra noastră cu un ultim gest de protecţie și dragoste fără de margini. Bolidul lovește puternic și șocul înseamnă pentru ea o răsucire bruscă, iar ceva îi străpunge inima. Se prăvale și buzele-i întredeschise cauta aer, corpul meu e încătușat, jumătate în bolid, jumătate în epava noastră. Ies dintre fiare, eu și tata suntem mai puțin răniți. Ploaia șterge lacrimi, spală rochia roșie a mamei, înăbușă durerea cumplită a puiului mic de lângă mine. Mama, înger căzut, se stinge în brațele mele până să ajungem la spital”, a consemnat Andreea Marin în jurnalul ei.

În 2013 însă, vinovăția tatălui ei pentru accidentul produs în urmă cu aprope 32 de ani în Brăila a fost confirmată și de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste