Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/  Și-a cerut iubita în căsătorie, pe scena Sălii Palatului, la concertul trupei favorite Direcția 5
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Și-a cerut iubita în căsătorie, pe scena Sălii Palatului, la concertul trupei favorite Direcția 5

VIDEO EXCLUSIV/ Și-a cerut iubita în căsătorie, pe scena Sălii Palatului, la concertul trupei favorite Direcția 5

Miercuri seară, la concertul trupei Direcția 5, în fața a 4000 de persoane, un tânăr și-a cerut iubita în căsătorie cu ajutorul trupeților.

De Florian Gheorghe,

Inedita inițiativă a fost sprijinită de Marian Ionescu& Co. care, văzându-l pe emoționatul  spectator cum se agita în fața scenei, i-a dat șansa să urce alături de grup, și să-i ceară mâna iubitei sale. Surprinsă de acțiunea tânărului  și chemată în grabă de trupeți alături de ei, viitoarea miresică s-a emoționat până la lacrimi și a fost cât pe ce să rateze treptele spre podiumul unde se aflau artiștii și iubitul său. Mai ales că sigur pe un răspuns favorabil, o așteptat în genunchi, cu inelul pregătit înainte să afle de acesta acceptă ori ba.

 

Și-a cerut iubita în căsătorie pe scenă, în timpul concertului trupei favorite Direcția 5

Mulțimea de spectatori care au umplut la refuz Sala Palatului, pentru concertul trupei favorite au încurajat inedita cerere în căsătorie, aplaudând la unison cu formația (Marian Ionescu, Cristi Enache, Alina Crișan, Nicu Damalan, și Marius Keseri).

Show-ul concertistic ”Live in București” face parte din tradiția popularei formații pop-rock de a se prezenta în fața fanilor în fiecare toamnă cu un spectacol nou și, de asemenea, un single nou. Este vorba de melodia ”Să-i iert păcatele”, o inedită colaborare cu Adi Sînă, compozitorul ce a făcut din Akcent un brand muzical international.

CITESTE SI:

EXCLUSIV/ Românul Yohan, unul dintre cei mai cunoscuți bodyguarzi din high life-ul londonez. Îi ”ține spatele” durului Jason Statham, o protejează pe Paris Hilton și e prieten cu DiCaprio

Close
Închide
  Close