MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2014 18:30

Şi-a luat chitara şi a plecat! Rockerul Adrian Tincă a fost certat de liderul trupei, Paul Ciuci, şi a părăsit formaţia Compact

Distribuie

De anul trecut, Paul Ciuci, liderul trupei şi deţinătorul mărcii Compact, îl tot târăşte prin tribunal pe Leo Iorga, fost component al acestei formaţii. Motivul? Nu vrea ca Iorga să mai folosească termenul Compact.
Când apropiaţii lui Leo au făcut chetă publică pentru că solistul mai avea nevoie de 8.000 de euro ca să se opereze pe creier, Ciuci părea că s-a înmuiat. Cel puţin în declaraţii. El afirma sus şi tare că îi doreşte recuperare rapidă.
Bazându-se, poate, pe afirmaţiile liderului său, Adrian Tincă nu a vrut să stea cu mâinile-n sân în faţa suferinţei lui Leo Iorga. Aşa că s-a oferit să ajute benevol cu propria scenă şi cu instalaţia de sunet la organizarea unui concert de strângere de fonduri pentru operaţia de care depindea viaţa lui Leo.
Auzind acestea, Paul Ciuci a luat foc şi l-a făcut cu ou şi cu oţet pe chitarist! Aşa că Tincă şi-a luat bocceluţa şi a părăsit Compactul.
N-am plecat ca să fac circ pe această temă. Pur şi simplu mă despart de un grup în care nu am mai fost lăsat sămi pun amprenta muzicală', ne-a declarat Adrian Tincă. Pentru liniştea lui, a pus bazele unei noi formaţii, Coco, în care facerea de bine nu e un motiv de ceartă.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii