Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Silvia Chifiriuc poartă hainele lui Petre Roman! Ce-i “fură” din șifonier fostului premier
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Silvia Chifiriuc poartă hainele lui Petre Roman! Ce-i “fură” din șifonier fostului premier

VIDEO EXCLUSIV/ Silvia Chifiriuc poartă hainele lui Petre Roman! Ce-i “fură” din șifonier fostului premier

Silvia Chifiriuc poartă hainele lui Petre Roman. A recunoscut asta zilele trecute, când a urcat pentru prima oară pe un podium de prezentare și a defilat în ținute masculine.

De Ana Maria Păsat,

Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, a trăit în premieră experiența de manechin, defilând pe un podium de prezentare. Ea a purtat ținute de inspirație masculină, un stil care îi place și pe care nu de puține ori îl adoptă.

“Mă îmbrac așa când simt nevoia. E o ținută care mă reprezintă într-un fel, în anumite momente”, a spus ea.

Foto: Dumitru ANGELESCU, Video: George CAPOIANU.

Silvia Chifiriuc poartă hainele lui Petre Roman. Stilul masculin îi place!

Artista a făcut totodată și dezvăluiri surpriză din viața ei alături de politician și de fiul lor, Petrus. Silvia nu a ascuns faptul că a apelat la șifonierul soțului său, pentru a se îmbrăca! Ce obiecte vestimentare și ce accesorii împrumută cântăreața din garderoba fostului premier, căruia i-a devenit soție în urmă cu câțiva ani?

“Am luat de la el. Și nu numai cămăși, ci și bretele, cravată, papion”, a declarat vedeta pentru Libertatea.

Artista ne-a vorbit și despre proiectele sale profesionale.

“De ani de zile lucrez cu o echipă de la Chișinău, pe stilul meu romantic, melodios, pentru toti cei ce iubesc muzica de suflet. Acum lucrez la un alt album, care va avea 10-12 melodii, poate chiar și mai multe, cu compozitori de la noi”, a spus ea.

Petre Roman o surprinde cu vacanțe neprogramate

Silvia și Petre Roman sunt căsătoriți de vreo 9 ani, dar fostul premier reușește și acum să o surprindă cu diverse lucruri. De pildă, o anunță că pleacă în vacanță… cu doar o zi înainte!

“Abia așteptăm să plecăm în vacanță, mai ales Petrus. Cred că la mare o să mergem. La noi, totul e de la o zi la alta. Nu știm niciodată ce se întâmplă. Soțul meu e foarte sportiv. Are momente când mă surprinde: «mâine plecăm în Bulgaria, la mare, puțin!». Atunci mă conformez și mergem împreună”, a adăugat vedeta.


REPORTAJ/ Actriţa Dorina Roman şi-a deschis propriul teatru la Braşov. “Dacă nu muşti din scenă până la lacrimă şi sânge, publicul simte și nu mai vine“

Close
Închide
  Close