Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Picanterii din relația Simonei Florescu cu Ion Dichiseanu. ”Îmi plăcea gelozia lui”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Picanterii din relația Simonei Florescu cu Ion Dichiseanu. ”Îmi plăcea gelozia lui”

VIDEO/ Picanterii din relația Simonei Florescu cu Ion Dichiseanu. ”Îmi plăcea gelozia lui”

Cei doi au divorțat în urmă cu opt ani. Acum însă, ies la iveală și alte amănunte din relația Simonei Florescu cu actorul Ion Dichiseanu.

De Ana Maria Păsat,

Simona Florescu s-a căsătorit cu Ion Dichiseanu pe când era foarte tânără. Ea avea doar 19 ani când l-a cunoscut pe cel ce avea să-i devină soț, în ciuda faptului că, la început, familia sa nu a fost deloc de acord cu acest mariaj dată fiind diferența mare de vârstă dintre cei doi. Cu toate acestea, căsnicia lor a rezistat 22 de ani. Ei au divorțat în urmă cu opt ani, dar pentru fosta doamnă Dichiseanu și acum amintirile sunt încă vii.

Cum arăta fosta soție a lui Ion Dichiseanu în urmă cu peste 25 de ani. Artista a umblat în lada cu amintiri

Și eu eram geloasă, și el. Îmi plăcea gelozia lui, înseamna dragoste. Și eu la început am fost geloasă, apoi am început să mă obișnuiesc. Dichi primea telefoane, erau fete care-l asaltau cu declarații. Eram și eu mică, fără minte. Am înțeles însă că era un actor foarte cunoscut și era normal. Pe moment, mă supăram, dar nu le-am căutat să le cer socoteală”, a mărturisit Simona Florescu pentru Libertatea.

”Avem foarte multe amintiri frumoase. Mai ales de când mergeam în vacanțe toți trei, noi doi și Ioana, era foarte frumos. Ne înțelegeam extraordinar de bine”, a mai spus aceasta.

Dichi o asemăna mereu cu Sara Montiel

Simona Florescu a mai spus că nu a fost deranjată niciodată de faptul că Ion Dichiseanu o compara cu fosta lui iubită, Sara Montiel, care era o artistă foarte cunoscută.

”Am înțeles că l-am luat cu un trecut. Foarte puțină lume știe că în 1999, Dichi a întâmpinat-o cu un buchet de flori, iar ea ne-a invitat pe toți la masă. Iar eu, a doua zi, am chemat-o la noi acasă..Ea a venit cu fiica ei înfiată, am stat mult de vorbă. Se împrietenise cu Ioana, a invitat-o la Madrid și apoi am condus-o la aeroport. Dichi așa îmi spunea… că semănăm. Noi credem mult în destin. În anul când Sara s-a despărțit de Dichi, mă nășteam eu. Dichi spunea mereu: a plecat ea, ai apărut tu”, a adăugat artista.

Close
Închide
  Close