MENIU CAUTĂ
11 Ian. 2019 10:59

Situația la care nimeni nu s-ar fi gândit. Gwyneth Paltrow și-a luat fostul soț în luna de miere cu actualul partener

Distribuie

Celebra actriță Gwyneth Paltrow a avut o lună de miere atipică. vedeta l-a luat cu ea și pe fostul soț.

 

Gwyneth Patrow formează un cuplu în prezent cu producătorul Brad Falchuk, cu care s-a căsătorit în luna septembrie a anului trecut. Ulterior, aceștia au plecat în luna de miere, care a fost una atipică. Împreună cu cei doi a mers și Chris Martin, liderul trupei Coldplay, nimeni altul decât fostul soț al vedetei și copiii lor.

„Am fost în luna de miere în Maldive și de Crăciun ne-am strâns cu toții: actualul meu soț și copiii lui, fostul meu soț și copiii noștri și câțiva prieteni apropiați. A fost o lună de miere foarte modernă”, a declarat Gwyneth Paltrow în cadrul unui interviu pentru emisiunea „Live with Kelly and Ryan”.

Gwyneth Palttrow și actuall ei soț, Brad Falchuk

Gwyneth Palttrow și actuall ei soț, Brad Falchuk

„Am avut parte de conversații foarte interesamnte și am petrecut de minune. Au fost niște zile minunate”, a mai spus actrița.

Gwyneth Paltrow și fostul său soț, Chris Martin

Gwyneth Paltrow și fostul său soț, Chris Martin

Oricât de ciudată ar părea situația, actualul soț al lui Gwyneth Paltrow și fostul partener de viață al acesteia se înțeleg cât se poate de bine. Vedeta a publicat, pe contul său de Instagram, mai multe fotografii în care Brad Falchuk și Chris martin apar împreună.

View this post on Instagram

Walking into the new year with a lot of gratitude for all of the wonderful moments of 2018, lessons and joys alike. Wishing each and every one of you a truly magnificent, happy 2019. ?

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

FOTO: Northfoto

Citește și: VIDEO | Donald Tusk, discurs superb în limba română, la Ateneu: „Românii să apere statul de drept și Constituția cu aceeași hotărâre cu care a apărat Duckadam cele patru penalty-uri”

Citește mai multe despre Chris Martin, Gwyneth Paltrow și luna de miere pe Libertatea.

Comentarii