De Livia Lixandru,

Până să ajungă cu concertul la București, turneul @Smiley_Omul a fost un adevărat maraton, cu un bilanț care depășește toate recordurile de pe piață concertistică din România.

Este vorba despre șase săptămâni de turneu, 14 orașe, peste 5500 de km parcurși, peste 20 tone de aparatură tehnică folosită la fiecare concert, peste 50 de ore de muzică live, zeci de mii de fotografii și îmbrățișări cu Smiley la finalul concertelor, 35 000 de spectatori, aproximativ 200 de oameni implicați în organizare.

„Smiley_Omul a fost un turneu cât o viață de om și nu mă refer la cifre și bilanțuri, ci la emoțiile trăite și simțite de mine în cel mai mare turneu pe care l-am făcut eu până acum.

A fost cel mai frumos schimb de energie cu putință la fiecare concert, miile de mâini ridicate, refrenele cântate împreună, îmbrățișările copiilor de la finalul concertelor, bucuria transferată de la fiecare om în parte către mine mă fac să fiu recunoscător și copleșit.

Mi-am dorit să fac un turneu despre om, cu toate emoțiile, etapele, dar și imperfecțiunile sale, mi-am dorit să construiesc un show actual, complet, în care muzică, tehnologia, set-up-ul impresionant al scenei să se împletească perfect cu sensibilitatea din fiecare dintre noi și am primit în schimb enorm.

Mulțumesc fiecărui om care a ales să trăiască alături de mine povestea @Smiley_Omul.”, a declarat emoționat Smiley.

Citeşte şi:

Cum au intervenit doi procurori pentru o prelevare de organe făcută la Oradea. „Deci, nu-i pe lege. Să fim bine înţeleşi”, l-a avertizat legistul. Ei spun că au făcut-o în scopuri umanitare

VIDEOREPORTAJ DIN MOSUL |„Când al-Qaeda mi-a ucis tatăl și ISIS mi-a dat foc la casă, România a fost singurul loc în care am fost cu adevărat fericit și în siguranță!”

Contractul de 180 de milioane de euro: Durmazlar a dat Primăriei o omologare de tramvaie de la o instituție care nu omologhează și comisia a zis că e OK! Cum explică turcii

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.