Smiley este astăzi unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România, însă în urmă cu mai bine de zece ani, nu se putea spune că artistul rupea inimi. Pe atunci, cântăreţul avea un chip de copil, părul creţ şi aranjat după moda vremii, iar la capitolul muşchi nu prea avea cu ce se lăuda.
A trecut mult de la apariţia sa cu trupa „Simplu”, artistul evoluând nu doar din punct de vedere muzical, ci şi din punct de vedere stilistic. Acum, Smiley are un look demenţial, o tunsoare funky,  şi a trecut de la hainele largi, de hip-hoper, la o vestimentaţie mult mai simplă.
INFO
Andrei Tiberiu Maria s-a născut pe 27 iulie 1983, la Piteşti. Cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un cântăreţ, compozitor, producător, prezentator şi actor român, membru al trupei Simplu cu care are o activitate de peste 10 ani, având în acelaşi timp şi o carieră solo.
În anul 2001, CRBL avea să-i propună lui Andrei să facă parte din trupa Simplu, după ce iniţial încercase să obţină un loc în formaţia Akcent. Deşi propunerea a venit din partea unui membru al trupei, Smiley a dat proba pentru casa de discuri Roton. Ca membru al formaţiei, Andrei a fost nevoit să înveţe şi să danseze. Pentru că era întotdeauna bine-dispus şi îi înveselea pe cei din jurul său, vechiul Andrei a primit porecla de Smiley, poreclă pe care şi-o foloseşte în prezent ca nume de scenă.
De-a lungul timpului, Smiley a ajuns în atenţia publicului, atât ca solist al trupei SIMPLU, dar şi ca artist solo. Albumele sale de debut au avut vânzări uriaşe şi au atras simpatia oamenilor.
Alături de SIMPLU, Smiley a lansat cinci albume, toate premiate cu discuri de aur: Oare stii (lansat în anul 2002), Zece (lansat în anul 2004), RMX Simplu (lansat în anul 2006), Simplu Best Of (lansat în 2006), Oficial îmi merge bine (lansat în anul 2006).
În 2008, Smiley şi Simplu au câştigat premiul „Best show” pentru „Istoria Dansului”.
Tot în 2008, ‘Smiley’ a lansat primul său album solo, „În lipsa mea”, album care a fost premiat cu un disc de aur şi cu distincţia „Best album” la Romanian Music Awards.
Primul single de pe album, „În lipsa mea”, a fost declarat „Best song” și i-a adus acestuia premiul de „Best solo artist” . Single-urile sale au ocupat primele locuri în topuri: „În lipsa mea” (împreună cu Uzzi), „Preocupat cu gura ta”, „Am bani de dat”, „Designed to Love You”, „Plec pe Marte” (împreună cu Cheloo), „Love is for Free” (împreună cu Pacha Man), „Dream Girl”,„Cai verzi pe pereţi”, (împreună cu Alex Velea şi Don Baxter), „Dincolo de cuvinte” (împreună cu Alex Velea), „Criminal” (împreună cu Kaan).

 
 
 

Anul trecut divorța cu scandal de cea de a doua soție. Acum,  Marian Drăgulescu nu se mai ferește și se afișează alături de noua iubita. Cum arată
PARTENERI - GSP.RO
Anul trecut divorța cu scandal de cea de a doua soție. Acum, Marian Drăgulescu nu se mai ferește și se afișează alături de noua iubita. Cum arată
Anna Lesko, declarație șocantă despre un concurent: ”M-a distrus, m-a violat!” Ce se întâmplă la Ferma 2020!
PARTENERI - PLAYTECH
Anna Lesko, declarație șocantă despre un concurent: ”M-a distrus, m-a violat!” Ce se întâmplă la Ferma 2020!
Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 26 septembrie – 2 octombrie 2020. Luna Plină în Berbec | VIDEO URANISSIMA
HOROSCOP
Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 26 septembrie – 2 octombrie 2020. Luna Plină în Berbec | VIDEO URANISSIMA
INCREDIBIL! A găsit 18 milioane de dolari în peretele unui apartament. A cui a fost locuinţa
Telekomsport
INCREDIBIL! A găsit 18 milioane de dolari în peretele unui apartament. A cui a fost locuinţa