Mergi direct la conținut »
Smiley și Gina Pistol au petrecut la Mamaia, de 1 Mai (FOTO)
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Smiley și Gina Pistol au petrecut la Mamaia, de 1 Mai (FOTO)

Smiley și Gina Pistol au petrecut la Mamaia, de 1 Mai (FOTO)

Smiley și Gina Pistol au petrecut la Mamaia, de 1 Mai, alături de mai mulți prieteni. Smiley a avut programat un scurt concert, într-un club de fițe din stațiune, după care a avut suficient timp de petrecut cu iubita sa, moment surprins și de paparazzi aflați, zilele acestea, la vânătoare de vedete.

Au fost văzuţi de multe ori împreună, ba plecând în vacanţă, în Thailanda, ba la concerte, însă nici unul nu vorbeşte clar despre amorul lor. Să nu uităm, totuși, de mesajul Ginei Pistol după ce s-a aflat că ea și Smiley locuiesc împreună.

Gina Pistol (37 de ani) şi Smiley (34 de ani) formează un cuplu… de ceva vreme, mai precis de un an, fiind unul dintre cele mai discrete.

Gina Pistol a dat de bani și de un nou job, semn că idila cu Smiley îi priește și pe plan profesional. Ea a devenit imaginea unei firme de lenjerie de pat și va primi, lunar, nu doar produse, ci și o sumă frumușică.

Smiley și Gina Pistol, la o terasă din Mamaia

Smiley și Gina Pistol, la o terasă din Mamaia / FOTO – ciao.ro

 CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV/ O artistă de la noi l-a cucerit pe primarul Dusseldorf-ului. „Dumnealui sorbea dintr-un pahar cu șampanie, începe să zâmbească și-mi spune…” 

Close
Închide
  Close