De Livia Lixandru,

Gina Pistol a fost timp de trei luni plecată din țară, cu filmările la Asia Express. Vedeta s-a întors recent în România, tocmai la timp pentru a-l însoți pe Smiley la avanpremiera unuia dintre filmele lui preferate: Star Wars.

Cei doi au fost extrem de zâmbitori la film și extrem de degajați, chiar dacă abia recent au ales cei doi să recunoască public relația care durează deja de circa trei ani, potrivit VIVA!

Smiley, declarații despre Gina Pistol

În cadrul unui interviu pentru click.ro, Smiley a fost întrebat dacă s-ar duce la un reality show alături de Gina Pistol contra sumei de un milion de euro.

„Nu ştiu, să vedem. Nu cred, nu sunt genul… …Dacă ar fi o aventură în care să fim numai noi doi, nu mi-ar plăcea să fie televizată. Dar mi-ar plăcea să mă duc aşa, dar să fie filmat pentru vlogul meu. Dar nu mi-ar plăcea să fie cu multe camera după noi”, a răspuns Smiley.

Citeşte şi:

Votul electronic, un vis de un miliard de euro în ţara în care încă se votează în butoaie de murături. INTERVIU cu şeful AEP: „În 2020 vom decide ce sistem alegem – internet sau maşini electronice, ca în SUA”

Libertatea lui Tetelu | Istoricul Mădălin Hodor: „Ceaușescu turba când auzea ceva rău despre el la Radio Europa Liberă”

Ca și Cumpănașu, șefa direcției din Ministerul Dezvoltării, care a fost la nunta acestuia și i-a și dat banii pe proiect, amenință Libertatea cu judecata!

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor