De Ana Maria Păsat,

Doar un show pentru Loredana şi Horia Brenciu

Loredana Groza şi Horia Brenciu, artişti importanţi ai showbizului autohton, promovaţi la fel ca Smiley graţie faptului că sunt juraţi în emisiuni TV, au prins fiecare, câte un concert, dar pe banii frumoşi, la două evenimente importante din Capitală. Lori va presta la Palatul Parlamentului, unde se va strânge numai lume bună, iar Brenciu, într- un local bucureştean la mare căutare.

Andra «colindă» în Parcul Titan şi la Câmpina

Dacă până anul trecut, abia putea face faţă programului, fiind nevoită să alerge dintr-un loc în altul, pentru a onora toate contractele, Andra va fi ceva mai liniştită în noaptea dintre ani şi va avea timp să petreacă şi-n mijlocul familiei. Artista va urca pe scena singurului spectacol în aer liber din Capitală, în Parcul Titan. De aici, ea se va deplasa la Câmpina, unde va închide programul artistic organizat de autorităţile locale.

Antonia, singură la Constanţa

Antonia nu a mai fost dorită ”la pachet” cu Alex Velea, aşa cum s-a întâmplat în ultima perioadă, motiv pentru care drumurile lor se vor despărţi în noaptea de Revelion. În timp ce Velea va cânta prin Moldova, artista a ”împuşcat” un singur concert, la Constanţa.

Connect-R «scoate» hitul «Eu iarna chiar dorm»!

După succesul cu ”Vara nu dorm”, care apoi i-a adus cântări pe bandă rulantă, de Revelion, Connect-R ar putea dormi liniştit în această ultimă noapte de iarnă din 2015. Asta pentru că artistul are un singur show, într-un club din Capitală, după care se întoarce la soţie şi la copil.

Adela Popescu îşi scoate burtica la munca

Adela Popescu va încheia acest an pe scenă, în Parcul Titan, dar nu înseamnă că aşa îl va şi continua pe următorul. Asta pentru că după show-ul de Revelion, alături de Fly Project, soţia lui Radu Vâlcan îşi va părăsi colegii, care vor fi nevoiţi să-i găsească o înlocuitoare, şi va intra în concediu de maternitate.