De Mihai Toma,

”Am o tumoare destul de mare, de 5,5 cm… Vestea bună este că nu s-a metastaziat și mergem înainte. Cu siguranță voi câștiga această bătălie. Pentru că nu renunț niciodată”, a fost mesajul răvășitor al cântăreței.

”În februarie am început chimioterapia. Mi-am pierdut tot părul. Sunt cheală acum și arăt un pic ca Sinéad O’Connor. Trăiască perucile și extensiile de păr!”, a rămas optimistă Des’Ray.

Mă întărește faptul că nu sunt singură. Cu suportul familiei și al prietenilor mei pot trece peste asta. Mai mult ca niciodată realizez cât de binecuvântată sunt cu oameni atât de frumoși în jurul meu.

Des’Ray:

Grupul olandez de eurodance ”2 Brothers on the 4th Floor” a fost format in 1990, de către fraţii Martin şi Bobby Boer. Grupul a devenit repede cunoscut şi datorită performanţelor vocale ale solistei Désirée Claudette Manders (Des’Ray).

Melodii de top pe bandă rulantă

Între 1993-1999, grupul a lansat single după single şi a ocupat primele locuri în topurile internaţionale.

În single-ul „Never Alone” și-a făcut debutul și rapper-ul D-Rock (René Philips).

Printre cele mai cunoscute piese 2 Brothers on the 4th Floor se numără ”Can’t Help Myself” (1990), ”Turn da Music Up” (1991), ”Never Alone” (1993), ”Dreams” (Will Come Alive)”, ”Let Me Be Free” (1994), “Come Take my Hand” (1995), “Fairytales”, „Mirror of Love” şi ”There’s a Key” (1996) sau ”Wonderful Feeling” (2000).

Pe 21 noiembrie, grupul ar trebui să fie prezent la Cluj-Napoca, la festivalul ”We Love Retro”

Citeşte şi:

Înregistrare audio cu traficul de influență de la Ministerul Sănătății: Șefa HR Iuliana Costin se laudă că l-a ajutat pe iubitul ei, șeful Auditului

O familie cu un copil de 10 luni, internată de aproape o lună la “Matei Balș”, deși nu mai prezintă simptome de COVID-19. Medic: “Vindecarea durează mai mult decât ne-am așteptat”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.