Mergi direct la conținut »
Solistul de la Metallica își face debutul în actorie. În ce film apare James Hetfield
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Solistul de la Metallica își face debutul în actorie. În ce film apare James Hetfield

Solistul de la Metallica își face debutul în actorie. În ce film apare James Hetfield

James Hetfield, solistul trupei de rock Metallica în vârstă de 55 de ani, a jucat în filmul "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile", o biografie a ucigaşului în serie american Ted Bundy. 

Filmul va avea premiera la ediţia de anul acesta a Festivalului Sundance, pe 26 ianuarie. Muzicianul joacă în acest film primul său rol dramatic, al ofiţerului Bob Hayward, cel care l-a arestat pe celebrul criminal în serie în 1975, când l-a tras pe dreapta şi a descoperit în automobilul acestuia nişte unelte folosite la un jaf, dar a suspectat că are de-a face cu autorul unor infracţiuni mai grave.

Joe Berlinger, regizorul filmului, s-a arătat încântat de faptul că solistul trupei Metallica face parte din distribuţie. Printre actorii care vor apărea în biografie se numără Zac Efron, Jim Parsons, Lily Collins, Kaya Scodelario, John Malkovich, Angela Sarafyan şi Grace Victoria Cox.

Metallica, una dintre cele mai apreciate formaţii rock din istorie,  va susţine anul acesta un concert şi în Bucureşti, pe 14 august, în cadrul Worldwired Tour.


Are bani de dat, are datorii la stat! Cu ce sumă uriașă figurează Smiley că e datornic, într-un document al ANAF Argeș


 

Close
Închide
  Close