Mergi direct la conținut »
Sora Deliei nu a cumpărat nimic pentru bebelușul ei. Motivul l-a dezvăluit chiar mama Oanei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sora Deliei nu a cumpărat nimic pentru bebelușul ei. Motivul l-a dezvăluit chiar mama Oanei

Sora Deliei nu a cumpărat nimic pentru bebelușul ei. Motivul l-a dezvăluit chiar mama Oanei

Oana Matache, sora mai mică a cântăreței Delia, se află pe ultima sută de metri cu sarcina, însă nu a cumpărat absolut nimic pentru viitorul bebeluș.

De Dana Aramă,

Oana Matache, sora Deliei, este însărcinată cu primul ei copil. Oana Matache, care s-a cununat religios cu Răzvan Miheț în luna mai a acestui an, urmează să devină mămică pentru prima oară peste mai puțin de două luni.

Deși mai este foarte puțin până la venirea pe lume a bebelușului, sora Deliei nu a cumpărat absolut niciun obiect pentru acesta.

Motivul l-a explicat chiar mama Oanei și a Deliei, interpreta de muzică populară Gina Matache. Este vorba despre superstiții.

„Aşteptăm bebele. Deja intră în linie dreaptă. Vreun an-doi trebuie să fiu pe aproape. Nu au cumpărat. Suntem tare superstiţioşi. Nu ne place să cumpărăm nimic înainte.

Ne ajung două zile atunci pentru un pătuţ şi un trusou, nu e mare brânză. Nici eu nu am luat la ele”, a dezvăluit Gina Matache în cadrul emisiunii „Star Matinal”, de la Antena Stars.


Citește și: REPORTAJ: Doi frați basarabeni, unul jurist și altul programator, au renunțat la meserii și s-au făcut clovni.”Ne place să vedem oameni veseli!”


 

Close
Închide
  Close