Mergi direct la conținut »
Sosia Mariei Dragomiroiu! Maria Olteanu are părul la fel de lung și-a început să câștige la fel de bine
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sosia Mariei Dragomiroiu! Maria Olteanu are părul la fel de lung și-a început să câștige la fel de bine

Sosia Mariei Dragomiroiu! Maria Olteanu are părul la fel de lung și-a început să câștige la fel de bine

Sosia Mariei Dragomiroiu, Maria Olteanu, a ajuns să câștige la fel de bine ca mult mai cunoscuta sa colegă de breaslă. Artista, care nu și-a mai tuns părul de mai bine de aproape 14 ani, are acum și câte trei cântări la nunți.

De Ana Maria Păsat,

E considerată sosia Mariei Dragomiroiu, asta și pentru că, cele două artiste au destul de multe lucruri în comun.

Maria Olteanu este una dintre cele mai bune voci de muzică populară din tânăra generație și este foarte solicitată de organizatorii de evenimente.

În plus, aceasta îi face concurență colegei sale mult mai cunoscute și în ceea ce privește podoaba capilară. Ambele nu s-au mai tuns de ani de zile și au mare grijă de părul lor.

Sosia Mariei Dragomiroiu, Maria Olteanu, are, la rându-i, mare lipici la nunți! Artista a ajuns să câștige chiar și 5.000 de euro la un singur astfel de eveniment.

Nu s-a mai tuns de 14 ani!

În vârstă de 27 de ani, Maria Olteanu iese în evidență și prin lungimea părului. Aceasta susține că nu l-a mai tuns de mai bine de 14 ani. Obișnuiește doar să-și taie vârfurile, când este cazul. Pentru îngrijirea podoabei capilare, artista folosește câteva trucuri, cum ar fi produsele naturiste, dar și oțetul de mere, pe care-l combină cu o cană de apă și îl aplică înaintea șamponului.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Loredana (ex-Trident) își crește fiica… pe banii ei. Tatăl copilei, milionarul Oliver, ”i-a tăiat finanțele”

Close
Închide
  Close