De Livia Lixandru,

Faimoșii au pierdut jocul de imunitate, fapt ce a generat animozități și tensiuni în echipă. Vizibil afectată, Grațiela Teohari Duban a căutat consolare, spre surprinderea multora, în brațele unui concurent care abia a ajuns în Republica Dominicană.

Este vorba despre sportivul Ghiță, care a încercat sa o încurajeze pe frumoasa soție a lui Andrei Duban. Momentele au fost surprinse de camerele cu infrarosu, scrie cancan.ro. Între cei doi s-a legat rapid o prietenie frumoasă, așa cum s-a întâmplat și în cazul altor concurenți.

Gabriela Duban are numai cuvinte de laudă la adresa noului concurent, care încercat din răsputeri să o liniștească: Este un bărbat complet, un bun dansator, un bun sportiv și are un caracter frumos’. 

„Mă numesc Ghiță Balmuș, am 27 de ani si sunt din București. Nu îmi este teama, însă orice se poate întampla în aceste condiții.”, a spus Ghiță, tânărul de 27 de ani, când a intrat în competiție.

Toleranța și răbdarea sunt calitățile care îmi vor fi aliate în această competiție. Cel mai dificil îmi va fi să gestionez dorul de casă, de familie. Sunt conștientă că nu va fi ușor și vreau să demonstrez că pot face față chiar și în condițiile foarte dificile din Republica Dominicană’, a spus și Grațiela Teohari Duban când a venit în emisiune.

Andrei Duban și Grațiela formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au împreună un băiat, iar de-alungul anilor au reușit să își țină relația departe de ochii curioșilor, preferând discreția.

Citeşte şi:

Clanurile iau sclavi! Povestea lui „Rambo”, băieţelul de 12 ani care a fost vândut de părinți la cămătari în contul datoriilor

Ambasadorul României la Bruxelles, Andreea Păstârnac, acuzat de fostul consul român de la Tel Aviv că a protejat un sistem de corupție cu chitanțe false!

Paul Ciuci a pierdut marca “Compact” Solistul trebuie să scoată din buzunar 10.110 de lei, cheltuieli de judecată

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu
GSP.RO

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală