Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Soțul Andreei Bălan, despre cea mai grea perioadă din viața lui. „Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră”

Soțul Andreei Bălan, despre cea mai grea perioadă din viața lui. „Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră”

Actorul George Burcea este acum un bărbat fericit și împlinit alături de artistă și de fiicele lor, însă viața lui nu a fost mereu lapte și miere, evenimente din copilărie marcându-l profund.

De Livia Lixandru,

Recent, George Burcea a povestit într-un interviu pentru cancan.ro că a avut o copilărie traumatizantă, marcată de comportamentul violent al tatălui său, și că tot ce și-a dorit a fost să scape de acest coșmar și să-și ferească și mama de suferință.

„Am avut o copilărie violentă, tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră. O bătea pe mama foarte des, a îndurat destul de multe din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de foarte mulți ani, s-au despărțit în urmă cu ceva timp. Și eu am luat bătaie de la tata, am fost abuzat. Mă bătea și am crescut în ritmul ăsta.

Bătăile de la el m-au făcut să îmi doresc să lupt pentru viața mea, să devin un om mai bun și să realizez ceva cu viața mea. Toate lucrurile acestea violente, toată viața mea și cât a îndurat mama de la tata o să le găsiți în cartea mea.

Acum o scriu, este un roman inspirat din viața ei. Mama m-a inspirat foarte mult și mi-am dat seama că foarte multe femei sunt abuzate și vreau să trag un semnal de alarmă. Plănuiesc să demarez niște campanii despre violența domestică, aceste campanii sunt atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Îmi doresc să fie vizibile pentru a schimba lumea în bine” a declarat actorul pentru publicația citată.

Close
Închide
  Close