MENIU CAUTĂ
02 Iul. 2018 10:33

Soțul Andreei Tonciu și-a aniversat ziua de naștere. Petrecere pe cinste cu nașii Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf | VIDEO

Distribuie

Andreea Tonciu și-a aniversat soțul, Daniel Niculescu. De la petrecere nu au lipsit nici nașii celor doi, impresara Anamaria Prodan și antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

Andreea Tonciu l-a aniversat zilele acestea pe soțul ei, Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță, Rebecca.

Andreea Tonciu și partenerul ei de viață au făcut petrecere alături de persoanele foarte apropiate. S-au distrat în compania unor prieteni, dar și a nașilor lor de cununie, impresara Anamaria Prodan și antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.

„Astăzi este despre tine, despre tatăl copilului meu, despre soțul meu, despre omul care mi-a dăruit cel mai frumos cadou din lumea asta❤️❤️❤️ Îți doresc să fii fericit alături de mine și de Reby, te iubim!!!! La mulți ani, la mulți ani tati, Reby și mami te iubesc mult!❤️❤️❤️ „, a scris Andreea Tonciu pe contul său de socializare în ziua în care și-a aniversat partenerul de viață.

Momentul tortului de la petrecerea lui Daniel Niculescu a fost filmat de nașa Anamaria Prodan.


Citește și: REPORTAJ / Nea Vanea de la Mila 23 e supărat pe Ivan Patzaichin: „A uitat de părinții lui. Mormintele lor nu le găsești de buruieni' VIDEO


 

Citește mai multe despre Laurențiu Reghecampf, Aniversare, petrecere, sot și zi de nastere pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii