MENIU CAUTĂ
, de Florian Gheorghe

Fosta vedetă TV Daniel Cruceru și prezentatorul Antena 1 Daniel Osmanovici pregătesc o premieră în România: un stand-up cu tătici!

Distribuie

Patru bărbați mondeni vor să muște o felie din tortul show-urilor de stand-up comedy din care se tot înfruptă de-o vreme Bobonete & Co. Cu ce vin ei nou? Cu glumițe din lumea taților...

Fostul prezentator de televiziune Dan Cruceru, aflat de ani buni într-un concediu paternal prelungit, s-a gândit să le împărtășească și altora din experiența lui la schimbat scutece, hrănit bebelușul și ales jucării. Dar nu la modul didactic, ci… amuzant, printr-un show de stand-up comedy în care glumele să fie adaptate la viața lui de tătic.

Iar ca să dea greutate proiectului, a decis să meargă pe formula 1+3, în care s-a consacrat trupa lui Bobonete (care evoluează pe scenă cu Mihai Rait, Adrian Văncică și Costi Diță) și pe care au ales-o și Gheorghe Ifrim, Leonid Doni, Marius Florea Vizante și Radu Gabriel.

Cruceru a mai cooptat în trupa lui de stand-up trei tătici cool: prezentatorul de la Antena 1 Daniel Osmanovici, scriitorul Alex Zamfir și stilistul Cezar Ionașcu. Cei patru își spun, cum altfel?, 4dads, adică patru tați și pregătesc primul show pentru sfârșitul lunii curente.

Citește și: 

Loredana Groza a vorbit despre intervențiile chirurgicale, după ce toată lumea a pus-o la zid. „Nu ne naștem perfecți

 

Comentarii