Mergi direct la conținut »
Starea lui Viorel Lis s-a agravat, după ce a fost lovit de un "vânător" de Pokemoni
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Starea lui Viorel Lis s-a agravat, după ce a fost lovit de un "vânător" de Pokemoni

Starea lui Viorel Lis s-a agravat, după ce a fost lovit de un „vânător” de Pokemoni

Starea lui Viorel Lis s-a înrăutăţit după ce, în urmă cu câteva zile, a fost lovit de un tânăr care căuta Pokemoni.

De Clara Vacaru,

Fostul edil al Capitalei, a cărui stare de sănătate nu era deloc bună nici înainte de acest accident, a ajuns la medic după ce a fost lovit de un tânăr care căuta Pokemoni. La două zile de la acest incident, Viorel Lis nu îşi mai aminteşte nimic din ce s-a întâmplat, el având o formă de amnezie temporară.

Medicii spun că memoria ar trebui să îi revină din moment în moment, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

„Eu sunt şocată. El are şi o formă de epilepsie… Abia se simţea şi el mai bine. Azi mi-a spus să mergem să mâncăm la restaurantul nostru preferat din Cinstanţa. Nu îşi mai aduce aminte că suntem în Bucureşti, că am fost aseară la emisiune. M-am speriat, am fost cu el la spital, dar pentru că era coadă am fost la particular. Are o formă de amnezie temporară, care ar trebui să treacă de la sine. Nu i-a dat pastile. A mai avut momente din astea în urmă cu un an, au fost momente când nu mă recunoştea. Acum nu ştiu ce să fac, pentru că e vorba de o lovitură”, a spus Oana Lis, la Un show păcătos.

14 lucruri pe care le înțelegi doar dacă joci Pokemon GO

Pokemon Go – de ce este atât de special jocul cu „monstruleţi”

Pokemon Go s-a lansat în urmă cu o săptămână, în statele Unite, şi a cucerit deja milioane de useri. Ce are acest joc atât de special? Ei bine, noutatea absolută este aceea că îmbină realitatea cu aventura virtuală şi îi dă utilizatorului impresia că face parte din joc. Jocul Pokemon Go este gratuit, disponibil pe IOS şi pe AppStore.

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE
Recomandări

Kovesi a fost votată procuror-șef de ambasadorii statelor UE

Pokemon Go – cum se joacă

Pokemon Go nu are limită de vârstă şi este un joc foarte simplu, în care tot ce trebuie să faci este… să te plimbi şi să găseşti pokemoni. Atunci când vezi unul, trebuie să apeşi pe el, pentru a-l captura. De fiecare dată când prinzi în pokemon, el se duce în „pokedex” şi utilizatorul creşte în nivel.

Trebuie să ştii însă că acest joc care a cucerit lumea are şi câteva neajunsuri. În primul rând, atunci când îl downloadezi, trebuie să îţi faci un cont. O dată făcut contul, vei putea să îţi personalizezi pokemonul, iar mai apoi te vei trezi în joc, exact în locul în care te afli în realitate.

Pentru ca jocul să funcţioneze, accesul la GPS trebuie să fie pornit, luminozitatea telefonului trebuie să fie maximă, ceea ce înseamnă că bateria se va consuma destul de repede.

 
 
Close
Închide
  Close