Mergi direct la conținut »
Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante îmbracă din nou uniforma de pionier, în serialul "Liber ca pasărea cerului" | FOTO Galerie foto
3imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante îmbracă din nou uniforma de pionier, în serialul "Liber ca pasărea cerului" | FOTO

Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante îmbracă din nou uniforma de pionier, în serialul „Liber ca pasărea cerului” | FOTO

Duminică, în prima zi de Paşte, de la ora 20:00, în cel de-al doilea episod al serialului Liber ca pasărea cerului, Ștefan Bănică, interpretul lui Orlando, și Marius Florea Vizante, cel care îl joacă pe Ducu, dar și Cătălina Grama – Jojo, interpreta Stelei, vor apărea într-o secvență îmbrăcați în uniforma pionierească. Prilej pentru Ștefan și Vizante să-și amintească de perioada în care au fost pionieri.

De Dana Aramă,

 

„Am suferit în clasa a doua din cauza unor motive necunoscute: am fost făcut pionier în a doua serie, și nu în prima. Îți dai seama!? (râde) Cravata de pionier, pentru mine, nu avea nici un farmec, dacă nu avea și acel inel de plastic cu care se prindea la gât. Cei care au fost pionieri știu despre ce vorbesc. Cum eram pionier? Să zicem că eram jumătate din modelul lui Orlando”, spune amuzat Ștefan Bănică, interpretul lui Orlando Popârlan, un pierde-vară plin de farmec, pentru care viața este o nesfârșită aventură.


„Chestia asta evident că pentru noi nu avea nici o conotație comunisto-socialistă de propășire a patriei și a partidului conducător, pur și simplu în mintea noastră era un soi de recunoaștere a unor merite. Dacă erai făcut pionier în seria 1, însemna că erai printre elevii cei mai silitori din clasă, și atunci normal că aveai ambiția asta de a avea o cravată, erai mai împopoțonat, te făcea pionier într-un cadru festiv, te mai ducea pe undeva, pe la o ecluză, muzeu, monument și devenea totul destul de festiv, era ca o evadare.

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra
Recomandări

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra

Cum eram eu pionier? Cred că semănam destul de mult cu Ducu în perioada aia. Eram proaspăt venit din Mediaș, aveam un grai ardelenesc extrem de bine înfipt, eram moale, rotund, blonziu, cu părul aproape alb, eram destul de pe modelul lui Ducu”, își amintește Marius Florea Vizante, interpretul lui Ducu Popescu, un meteorolog timid și ușor aiurit, care tocmai și-a pierdut serviciul, casa și mașina și de care soția e pe cale să divorțeze.


Citește și:

 

Prima ruptură clară a lui Rareș Bogdan de Realitatea TV: Invitat la Silviu Mănăstire la B1 TV, a spus: „Dumneavoastră mi-ați luat locul, mai avem libere o televiziune și jumătate”

Close
Închide
  Close