Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ștefan Manolache și Andreea Antonescu, împreună la Iași. Artista a ieșit cu familia iubitului ei în oraș

Ștefan Manolache și Andreea Antonescu, împreună la Iași. Artista a ieșit cu familia iubitului ei în oraș

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi formează un cuplu de câteva săptămâni, iar reporterul de la Acces Direct și-a dus deja iubita la Iași, pentru a o prezenta părinților.

De Livia Lixandru,

Andreea Antonescu a făcut primele declarații la Antena Stars, despre momentul în care s-a întâlnit cu familia lui Ștefan, fără a da detalii despre ceea ce s-a întâmplat atunci când au luat masa în oraș.

„Iaşi este şi a fost şi va rămâne probabil, unul dintre oraşele mele preferate. Un oraş foarte frumos pe care l-am descoperitt când aveam şapte ani şi cam asta este tot ce am de zis. În rest, ce a fost esenţial, am pus pe story”, a spus Andreea Antonescu, potrivit Spynews.

Și Ștefan Manolache a vorbit despre escapada  pe care a avut-o împreună cu iubita lui.  „Suntem bine, am fost acasă şi acum ne-am întors la muncă. Suntem gata de muncă. Suntem cel mai ok.”, a spus Ștefan Manolache, potrivit aceleiași surse.

Ce spun Ștefan Manolache și Andreea Antonescu despre relația lor

 „Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei Elle. Eu eram împreună cu Andreea, el venise împreună cu un reporter de la Acces Direct să ne ia interviu.

Și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine. Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează… Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim.

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă

Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan. Vom vedea ce se întâmplă în viitor. Atunci când am fost fotografiați de paparazzi plecasem de la o filmare și el a venit să mă ia cu mașină lui, întrucât a mea avea ceva probleme.

Pentru mine rămâne valabil ce am spus și până acum, fetița mea și muzică îmi ocupă foarte mult timp, așadar vom vedea ce va fi pe plan sentimental.”, a spus Andreea Antonescu pentru VIVA! , zilele trecute.

Close
Închide
  Close