MENIU CAUTĂ
, de Ana Maria Păsat

VIDEO/ Stela Enache, o bunică ocupată: merge în turnee, nu stă cu nepoții! Copiii ei sunt stabiliți în Italia și Germania

Distribuie

Stela Enache, 69 de ani pe 24 ianuarie, recunoaște că nu face parte din categoria bunicilor care se dedică exclusiv creșterii și educării nepoților. Din contră! Artista e plecată atât de mult timp prin turnee, încât nu prea are când să stea cu cei mici.

Stela Enache are doi copii realizați, care trăiesc în străinătate, însă nici unul dintre ei nu i-au călcat pe urme. Laura Maria Bogardo a studiat design interior și locuiește în Italia, iar băiatul, Anton Marin Bogardo, stabilit în Germania, a terminat Facultatea de Turism, Management și Economie.

Îndrăgita cântăreață trage însă speranțe că nepoții vor manifesta înclinații artistice și poate, poate vor duce mai departe tradiția bunicilor.

„Copii mei sunt copii cu copii. Sunt bunică, am patru nepoți. Sper ca măcar unul să apuce pe drumul nostru. Sunt speranțe. Cântă la pian. Mă bucur că doi dintre ei dau semne că vor merge pe drumul acesta. Ei trebuie să aleagă”, a declarat Stela Enache pentru Libertatea.

Artista a mai spus că este extrem de critică inclusiv cu nepoții săi:

„Eu nu încurajez pe cineva fără talent doar pentru că suntem rude, că sunt nepoții mei. Dimpotrivă”.

Deși își adoră nepoții, interpreta nu petrece mult timp cu ei. Un motiv ar fi distanța. Al doilea: în ciuda vârstei, e foarte activă pe plan muzical și nu vrea să renunțe la profesie, atâta vreme cât o poate exercita, pentru că este ceea ce o definește.

„Din nefericire, nu am când să stau cu ei. Eu sunt în turnee, în fiecare zi am câte ceva de făcut, ba filmări, ba concerte. Sunt o bunică atipică, din nefericire. Îmi pare rău, dar nu pot să schimb”, a explicat ea.

Vrea să reediteze Festivalul Florin Bogardo

După ce a reușit să organizeze, la mai bine de opt ani de la moartea soțului său, prima ediție a festivalului-concurs Florin Bogardo, artista speră să poată repeta anual acest eveniment.

„E o datorie a noastră să nu ne uităm valorile, asta încerc să fac și eu cu soțul meu. Am făcut prima ediție a festivalului Florin Bogardo între 23 și 25 noiembrie. După opt ani am reușit să fac acest lucru. Sper să nu fie ultima oară, ultimul festival. Mă bucur că tinerii încep să-l descopere”, a declarat Stela Enache pentru Libertatea.


CITEȘTE ȘI:

S-a dat startul reducerilor! Românii care nu au prins promoțiile de Sărbători pot ”vâna” produse la prețuri mici

Citește mai multe despre florin bogardo și stela enache pe Libertatea.

Comentarii