MENIU CAUTĂ

Suferința pe care o ascunde Gina Pistol. A marcat-o pe blondă

Distribuie

Gina Pistol a trecut printr-o suferință care a marcat-o în urmă cu ani, pe vremea când era doar o copilă.

Gina Pistol, despre care se spune că ar avea o relație cu Smiley, este o blondă senzuală, mereu cu zâmbetul pe buze.

Însă, în spatele acestui zâmbet se ascunde o suferință grea, de pe vremea când vedeta era doar o copilă într-o familie modestă din Roșiorii de Vede.

Vedeta de televiziune, care are o relație de prietenie cu chef Cătălin Scărlătescu, a fost părăsită de tatăl ei, Emil Pistol, în copilărie. A rămas doar în grija mamei. Cu ceva timp în urmă, Gina Pistol spunea că, pentru ea, cuvântul tată nu mai înseamna nimic.

„Ceea ce sunt eu acum este suma experiențelor trăite, din care am învățat sau nu am învățat ceva. Am venit dintr-o familie modestă, a trebuit să muncesc de mică.

Și cred că undeva, oamenii care au fost în situația mea, au un pic așa… este sindromul copilului sărac”, spunea Gina Pistol cu ceva timp în urmă.

Bunica Ginei Pistol povestea că adevărul despre abandonul tatălui este altul.

”Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o”, afirma Dumitrana, bunica Ginei Pistol.


Citește și: VIDEO/ Bucureștiul e fericit doar la vedere! Strada Entuziasmului duce la cimitir, iar strada Voioșiei e tare posomorâtă!


 

Citește mai multe despre abandon, bunica, Familie, Mama, suferinta și tata pe Libertatea.

Comentarii