MENIU CAUTĂ

Suma incredibilă pe care o are Ronaldinho în conturi. Starul brazilian a ajuns sărac lipit și dator vândut

Distribuie

Fostul star al Barcelonei a ajuns să fie falit. Potrivit jurnaliștilor spanioli de la Marca, fotbalistul brazilian, care este anchetat pentru realizarea mai multor construcții ilegale, a ajuns să aibă în conturi 24,63 de reali, adică 6 dolari.

Unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din lume atunci când juca în Europa, Ronaldinho a ajuns îngropat în datorii și nu mai poate părăsi Brazilia după ce i-a fost confiscat pașaportul.

Pe lângă suma infimă pe care o mai are în cont, Ronaldinho mai este și dator vândut după ce a fost amendat cu 2 milioane de dolari pentru construirea ilegală a unor clădiri.

Pentru a aduna bani, Ronaldinho s-a implicat în mai multe campanii publicitare pentru principalii său sponsori.

Ronaldinho a câștigat ‘Balonul de Aur’ în 2005

După ce a început la Gremio Porto Alegre, oraşul său natal, Ronaldinho a devenit un star la Paris Saint-Germain (2001-2003) şi apoi la FC Barcelona (2003-2008).

Campion mondial în 2002, câştigător al „Balonului de Aur” în 2005, câştigător al Ligii Campionilor în 2006, el a purtat apoi culorile clubului AC Milan (2008-2011) înainte de a reveni în Brazilia, la Flamengo (2011-2012) şi la Atletico Mineiro (2012-2014), cu care a câştigat Copa Libertadores în 2013.

Jucătorul brazilian a jucat apoi un sezon la clubul mexican Queretaro şi a revenit din nou în Brazilia, la Fluminense, unde a jucat aproximativ trei luni, rupând contractul în septembrie 2015.

De atunci, Ronaldinho se află într-un tur al lumii, participând la diverse evenimente speciale.


Citește și: VIDEO / Distracțiile excentrice ale milionarilor: Iulian Stanciu, șeful eMag, s-a „duelat” în avioane cu lasere deasupra Las Vegasului


 

Citește mai multe despre Ronaldinho, avere și conturi pe Libertatea.

Comentarii