De Dana Aramă,

Mădălina Ghenea şi binecunoscutul actor Gerard Butler au o relaţie cu năbădăi. Ba sunt împreună, ba separaţi. După ce, recent, românca l-a adus pe plaiurile mioritice, iar apoi a mers ea la Londra pentru a-l vizita, acum Mădălina se află în vacanţă în Thailanda, dar fără amorezul ei, ci doar în compania unor prieteni.
Astăzi, 8.08.2013, fermecătoarea româncă împlineşte 25 de ani. Deşi este o zi importantă pentru ea, când cel care îi este iubit ar trebui să-i stea alături, Mădălina a trebuit să se mulţumească doar cu compania prietenilor, fiindcă Gerard Butler nu a fost lângă ea.
De altfel, vedeta şi-a urat singură „La mulţi ani!” pe pagina sa de Facebook, unde a şi postat o fotografie în care trimite pupici la camera de filmat. Chiar dacă Butler nu este cu ea, Mădălina pare să se fi simţit foarte bine, distrându-se alături de cei care se află cu ea în vacanţă.
„Happy birthday to me…!!! It’s my party and I’ll cry if I want to” (n.r. „La mulţi ani mie… E petrecerea mea şi pot să şi plâng dacă vreau”), a scris românca.
O şedinţă de yoga a fost unul dintre primele lucruri pe care Mădălina Ghenea le-a făcut în dimineaţa în care îşi sărbătoreşte ziua de naştere.
„YOGA BIRTHDAY PARTY”, a postat ea pe site-ul de socializare.
Mădălina Ghenea a primit numeroase de mesaje de felicitare de la admiratorii ei.


Citeşte şi:
Mădălina Ghenea, mai provocatoare ca niciodată! EROTISM PE BICICLETĂ! | FOTO
Mădălina Ghenea l-a lăsat pe Butler pentru o femeie!


 

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați