MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

TATĂL lui SALMAN KHAN o face praf pe IULIA VÂNTUR. VEZI ce spune despre presupusa iubită a actorului indian!

Distribuie

Tatăl lui Salman Khan, actorul de la Bollywood despre care presa indiandă a scris că se iubește cu românca Iulia Vântur, ba chiar că urmează să se căsătorească, a lămurit problema însurătorii fiului său. Conform scenaristului, nu se pune problema ca Salman să o ia de nevastă pe prezentatoarea PRO TV.
”Nu este nimic serios. Fata despre care vorbiți nu este decât o prietenă”, le-a spus Salim jurnaliștilor.
Mai mult, bărbatul a ținut să precizeze că nici Iulia și nici o altă actriță cu care Salman s-a iubit nu au reușit să-l facă pe actor să renunțe la burlăcie pentru că pentru ele mai importantă a fost cariera.
”Cum să se însoare cu ea ori cu altă femeie celebră, când toate sunt interesate doar de cariera lor?”, ar fi declarat Salim presei.
La începutul lunii mai, presa din India a scris că iubitul star de Bollywood, Salman Khan, a fost văzut în compania unei blonde frumoase, identificată ulterior drept românca Iulia Vântur.
„Relația dintre star și româncă a devenit extrem de serioasă. Salman se întâlnește cu Iulia de un an de zile și deja nu mai face eforturi pentru a o ține departe de ochii lumii”, scria atunci unul dintre ziarelele indiene, în pagina electronică.
Iulia Vântur l-a cunoscut pe Salman Kham în 2011, în timpul unei călătorii în India și încă de atunci s-ar fi speculat că frumsuețea mioritică ar avea o relație cu actorul indian. Prezentatoarea de la PRO TV a infirmat imediat însă zvonurile, spunând că îl admiră pe Salman Khan, dar că nu are nici o relație cu el. NU TE AŞTEPTAI LA AŞA CEVA! Vezi ce spune TATĂL LUI SALMAN KHAN DESPRE CĂSĂTORIA ACESTUIA CU IULIA VÂNTUR Iulia Vântur A PRIMIT INELUL DE LOGODNĂ de la Salman Khan!
POVESTEA DE DRAGOSTE a Iuliei Vântur cu actorul indian Salman Khan DUREAZĂ DE DOI ANI

Citește mai multe despre Iulia Vântur pe Libertatea.

Comentarii