Mergi direct la conținut »
Marius Niculae, amor ca nuca-n perete cu fiica asociatului lui Cocoș
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Marius Niculae, amor ca nuca-n perete cu fiica asociatului lui Cocoș

Marius Niculae, amor ca nuca-n perete cu fiica asociatului lui Cocoș

Fotbalist retras din activitate și tatăl unei fetite de cinci ani, Marius Niculae trăiește un amor adolescentin, total neașteptat, cu o puștoaică de 19 ani, fata unui influent om de afaceri. De aproximativ două săptămâni de când sunt împreună, cei doi își celebrează relația prin cele mai în vogă cluburi și nu ratează nicio petrecere.

marius niculae

Au luat la rând toate chefurile tradiționale de joi până duminică din localurile din zona de Nord a Capitalei și au ajuns cu distracția până pe Valea Prahovei, în cluburile din Predeal. Marius Niculae și cruda lui iubită, Maria, fiica lui Iulian Tudor, cunoscut ca asociat al controversatului Dorin Cocoș, sunt nedespărțiți. Legătura lor este cu atât mai neașteptată cu cât îi despart 16 ani, dar, se pare, fotbalistul s-a adaptat rapid la stilul de viață al tinerei, mare amatoare de chefuri nocturne, în ciuda responsabilităților lui de tată, care îi impun un program ceva mai matinal. Învățată cu banii lui tati, după cum povestesc apropiații proaspătului cuplu, fata nu face deloc economie, iar Marius aruncă miile de euro în stânga și în dreapta pentru a-I menține zâmbetul pe buze. Iar atenția brusc dobândită, îi priste de minune beizadelei.

În mod cert, Maria are gânduri mari cu viitorul ei… artistic. Pentru că poate și, pentru că-și permite, fata țintește vârful showbizului în care accesul i-a fost facilitat, iată, de maturul ei iubit. Maria și-a început primăvara în studioul de înregistrări al cunoscutului compositor și producător Ovi Jacobson (acesta a reprezentat România la Eurovision alături de Paula Seling), unde posibilitățile financiare i-au permis să tragă câteva piese în vederea debutului muzical. Nu a apărut încă pe firmamentul artiștilor români, așa cum, probabil, a sperat tăticul ei când a acceptat să-I sponsorizeze pasiunea, ci a ajuns în atenția presei pe scurtătura oferită de relația cu Niculae…

maria ale ovi

Combinație interesantă

Potrivit apropiaților fotbalistului, Maria i-a fost prezentată lui Marius Niculae de către prietena lor comună, fostul model Oana Marica, o mondenă veterană, care astfel i-ar fi mulțumit pentru ”serviciul” pe care el i l-a făcut. Oana se iubește și ea cu un copil de bani gata, moștenitorul unui important producător român de încălțăminte, cu care NIculae i-ar fi făcut cunoștință.

Close
Închide
  Close