De Dana Aramă,

Ion Luciu, tatăl Nicoletei Luciu a acordat un interviu pentru o emisiune de la Kanal D, unde a vorbit despre relaţia sa cu copiii săi.
Părintele celebrei brunete a fost prezent, în premieră, la TV, unde a făcut declaraţii neaşteptate. El a vorbit despre problemele cu alcoolul şi despre comportamentul său faţă de familie.
Am băut că am fost depresiv şi nu am putut să mă abţin… Am fost exigent cu copiii mei pentru că am vrut să fie pe drumul bun, nu pe la discoteci, nu să vină târziu acasă. Seara nu îi lăsam să aprindă lumina în casă ca să se ducă să se culce. Cred că fetele mele au capul meu şi sunt foarte deştepte„, a declarat Ion Luciu.
Tatăl Nicoletei Luciu a afirmat că nu ştie cum îi cheamă pe tripleţii fiicei sale, Nicoleta.
Cu cel mare, Zsolt Jr., am stat trei săptămâni la Miercurea Ciuc. Nu ştiu cum îi cheamă pe ceilalţi trei, pe tripleţi. Relaţia dintre mine şi Nicoleta este acum apropiată. Copiii îmi trimit bani şi pachete. Sunt mulţumit”, a afirmat el.
Tatăl Nicoletei Luciu, fost bobinator de profesie, a recunoscut că a fost dur cu cei trei copii ai săi şi că şi-ar dori să aibă din nou o relaţie cu soţia sa, cu care a avut un mariaj de 35 de ani.
„Am fost dur, sincer, dar nu i-am bătut pe copiii mei. Nu am vrut să o ia pe căi greşite. Am fost un tată sever… Eram agresiv doar dacă nu eram lăsat în pace. Soţia îmi reproşa că beau. deveneam agresiv când mă certa soţia. Beam zilnic în tinereţe, puteam să duc în spate. Azi nu mai beau zilnic. Ştiu că am pierdut mult din cauza asta. Dacă nu vreau să beau, pot să stau două săptămâni – o lună fără să beau. De ţigări, însă, nu pot să mă las”, a povestit Ion Luciu.
„Cu copii trebuie să fii mai dur. Am vrut să am o relaţie mai strânsă cu ei, dar treaba asta cu băutura a fost o problemă.Cu mama lor, relaţia s-a stricat acum şapte ani. I-am spus să nu plece la Nicoleta şi de atunci s-a rupt tot. Am iubit-o pe soţia mea, am trăit 35 de ani împreună. Nu am încercat să-mi refac viaţa. Am luat-o când avea 15 ani şi jumătate, iar eu 21 de ani, în 1977, după cutremur. În 1978 s-a născut Nicoleta… I-am spus de multe ori Nicoletei că o iubesc”, a încheiat tatăl Nicoletei Luciu.
 

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare