Mergi direct la conținut »
Teo Trandafir, despre lupta cu kilogramele. "Recunosc că am trecut prin niște momente cumplite"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Teo Trandafir, despre lupta cu kilogramele. "Recunosc că am trecut prin niște momente cumplite"

Teo Trandafir, despre lupta cu kilogramele. „Recunosc că am trecut prin niște momente cumplite”

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir a vorbit despre perioada în care se lupta cu kilogramele în plus. 

De Dana Aramă,

Vedeta de televiziune Teo Trandafir a acordat un interviu pentru revista Formula As, în care a făcut câteva declarații legate despre perioada în care s-a luptat cu kilogramele în plus. În ultimii ani, prezentatoarea a reușit să slăbească peste 60 de kilograme, acum având o siluetă de invidiat.


„Recunosc că am trecut prin nişte momente cumplite! În perioada aceea, eram trimişi de tele­viziune, vara, la mare, să facem nişte emisiuni şi să câştigăm un ban. Aveam un hotel la dispoziţie şi nişte familii nevoiaşe, care nu văzuseră marea niciodată, şi eu trebuia să-i servesc pe oa­me­nii ăia, deci trebuia să gătesc, să fac curat, să spăl WC-uri, să schimb cear­şa­furi şi, în ge­ne­ral, să-i mulţumesc, fă­ră să mă ating de ni­mic din ceea ce în­sem­na mân­care. Era groaz­nic!

Dar în nişte ani, fiind totuşi deşteaptă (multe atuuri n-am, dar deş­teaptă totuşi sunt), mi-am dat seama că ima­ginea mea, de „Teo poftind la bucatele de pe masă”, oferă privi­torului o imagine grotescă. Şi-atunci mi-am zis: niciodată, în viaţa asta, eu n-o să mai poftesc la ce mănâncă altul. Aşa am rezolvat problema: şi pe-a mea, şi pe-a celor din jur, care, săracii, ajun­seseră să se ferească să mai mănânce pe lângă mi­ne, ca să nu mă ispitească. Voinţa are o mare importanţă în viaţă”, a explicat Teo Trandafir.

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micile ecrane din România. Vedeta a moderat numeroase emisiuni care s-au bucurat de succes la public. Teo Trandafir, în vârstă de 50 de ani, este mama unei fete adoptate, Maia. Vedeta a fost căsătorită de două ori.

Citește și: Afacerea marijuana! Omul care i-a băgat în Ministerul Sănătății pe afaceriștii din Israel: „Au un buget nelimitat. Venim cu toată expertiza, tot, tot, tot”

 

Close
Închide
  Close