„Nu prea pot eu chiar atât cât mi-aş dori, nu pot să fac ca toate visele, să mă urc pe masă şi să fac cum făceam, dar odată ce voi putea, primul lucru pe care îl voi face acesta va fi.
Ca să v-o spun pe aia dreaptă, n-am avut nicio discuţie în legătură cu revenirea la catedra Şcolii de Televiziune, pentru că este prematur, dar recunosc că niciodată nu mi-a plăcut ceva mai mult decât să fac chestia asta. După părerea mea, povestea aceasta cu copiii, cu mine, cu tot basmul acesta a fost cel mai frumos moment din viaţa mea profesională. Mi-ar plăcea foarte tare ca odată ce mi-am rezolvat toate problemele de sănătate să revin, pentru că nu prea pot să fac treaba pe jumătate, adică să vii şi să faci nişte lucruri. Ori te apuci de treabă ca lumea şi predai după programa pe care ai făcut-o, ori mai bine te laşi de meserie”, a declarat Teo pentru ziarul Ring, precizând că atunci când este la catedră este o profă simpatică, dar și dură cu studenții care nu-și fac temele.

„Eu am o programă, un anumit număr de cursuri, trebuie să le încadrez în timp, nu prea merge azi şi joi, după Miercurea Ciuc, pentru că studenţii au nişte aşteptări de la tine. După ce trec de şocul de a o vedea pe ‘doamna Teo’, pentru că la un moment dat şi iluzia asta cu «doamna Teo» se sfârşeşte după primul curs, la al doilea curs trebuie să începi să predai vârtos. Adică trebuie să te implici, să depui efort, să îi iei la omor, pentru că unii nu-şi fac temele, este o treabă serioasă, de luptă corp la corp, nu este chiar aşa de simplu. Atunci ori te bagi, ori nu te bagi. Când mă voi întoarce, voi reveni cu totul, pentru că am muşteriii mei, vă daţi seama, nu toţi îşi fac lecţiile, nu toţi reacţionează aşa cum ar trebui, nu toţi hotărăsc că e momentul să se expună public… şi atunci normal că urlu şi fac ca toate visele, dar, dintr-un motiv care mie îmi scapă, lor le place foarte tare”, a adăugat aceasta.

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire
HOROSCOP

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire