De Daria Maria Diaconu,

În anul 2014, Tiberiu Albu a devenit cunoscut după ce a căștigat show-ul Vocea României, difuzat de Pro TV. Rockerul Tiberiu Albu a făcut parte din echipa antrenată de Tudor Chirilă.

Artistul a acordat un interviu pentru publicația Formula As, în care a explicat cum decurge viața sa după ce a căștigat Vocea României.

„În timpul concursului „Vocea României”, ca şi după câştigarea lui, totul a fost un haos pentru mine.

…M-am bucurat de atenţia de după concurs, cum aş putea să neg asta?! M-am bucurat de toate mesajele de pe reţelele sociale. L-am citit pe fiecare dintre ele în parte, am răspuns la fiecare, am vor­bit cu absolut fiecare om interesat de mine. Faimă? Nu ştiu ce să zic… Nu o caut mai de­parte de şansa pe care mi-o dă ca să ajung la oameni, cât mai aproape de ei.

Faima şi banii trebuie să fie, în opinia mea, o con­secinţă a muncii tale, nu un ţel. Şi mai există un aspect: „fai­ma” în Ro­mânia durează cam o lună. Acesta este timpul în care eşti pe val. O lună du­pă ce câştigi un con­curs, o lună după ce lan­sezi o piesă, apoi atenţia se stinge uşor, uşor, şi eşti uitat. Se scot melo­dii bune la noi, dar ele durează foarte puţin. Luminează ca licu­ri­cii, o noapte… Îmi doresc mult ca muzica mea să dureze în timp, şi dacă asta este consi­derată faimă, atunci da, mi-o doresc”, a declarat Tiberiu Albu.

VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
Recomandări
VIDEO | Cele 8 minute și 46 de secunde care au declanșat revolta în SUA: Cum a fost ucis George Floyd în custodia poliției din Minneapolis
 

În plan personal, Tiberiu Albu este căsătorit cu Ioana, pe care a cerut-o în căsătorie după doar trei săptămâni.

„Am avut norocul să-mi iasă în drum persoana potrivită. Este tot ce mi-am dorit în viaţă, să întâlnesc pe cineva cu care să mă simt în largul meu, care să-mi ofere afecţiune, linişte, atenţie. Mă ridică în momentele dificile, ce poate fi mai frumos?!…

…Cred că este ceva peste nivelul înţelegerii, ceva ce se simte fără cuvinte, fără putinţa de-a ex­plica. Eu am cerut-o pe Ioana în căsătorie după trei săptămâni. Aşa de bine am ştiut.

Nimic dramatic, o seară de film pe canapea, un bol cu popcorn, un pa­har cu vin, „Te iubesc, vrei să fii soţia mea?”, „Da!”. Nu mi-a plăcut niciodată să pregătesc lu­cru­rile din timp, îmi displac regiile sofisticate şi orice lucru care alungă spontaneitatea. A fost un moment simplu, şi cred că tocmai claritatea lui m-a făcut, o dată în plus, să fiu absolut convins că fac ceea ce trebuie”, a afirmat artistul.


Citeşte şi:

10 lucruri personale pe care le-am învățat citind autobiografia lui Edward Snowden

DNA, pe urmele banilor luați de Alexandru Cumpănașu de la Ministerul Culturii. A primit 1 milion de lei pentru trei broșuri copy/paste din Wikipedia și Google

Atletul Albanez! Pravălia de dulciuri cu nume ciudat, singura afacere privată care a rezistat regimului comunist. Ceaușescu a băut aici bragă cu Charles de Gaulle!

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime
HOROSCOP
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime