Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Tily Niculae a dezvăluit sexul şi numele copilului. „În secunda trei a început să țipe”

Tily Niculae a dezvăluit sexul şi numele copilului. „În secunda trei a început să țipe”

Tily Niculae trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. După ani de zile în care a visat la momentul când va deveni mamă pentru a doua oară, iată că visul i s-a împlinit, iar în prag de sărbători, actrița a făcut anunțul. Sarcina este destul de avansată, așa că la începutul anului viitor, familia vedetei se va mări.

De Livia Lixandru,

Actriţa a povestit în cadrul unui interviu pentru „Răi da’ buni” că a aflat că este însărcinată în timp ce se afla în vacanţă în Turcia.

„Am plecat în Turcia, într-o insulă pustie şi dintr-odată mi s-a făcut poftă de smochine, eu nu prea am treabă cu fructele, dar de nicio culoare. Şi m-am dus să-mi iau smochine şi nu mi-am luat şi eu una două, mi-am luat un kilogram. Şi când am văzut că le-am mâncat dintr-odată, era fix ca în filmele alea, eram: -băi, e ceva dubios”, a povestit Tily potrivit Spynews.

Actrița va avea un băiețel, așa cum și-a dorit. Pentru cel mai nou membru al familiei, Tily şi soţul său au ales două nume: Radu, care înseamnă bucurie şi Teodor, care înseamnă darul lui Dumnezeu. Vedeta va naşte prin cezariană.

Mai mult, fetița actriței s-a bucurat foarte mult atunci când a aflat că mama ei este din nou gravidă.

„Foarte fericită a fost, a fost disperată. Atâta i-a zis Dragoş: Ai observat ceva în ultima vreme la burtica mamei tale? Şi n-a apucat să-i zică că s-a mărit, că s-a umflat, că în secunda trei ea a început să ţipe şi i-a sărit în braţe”, a mai spus actriţa.

Close
Închide
  Close